Sprężyny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedam sprężynki LOWTEC komplet oczywiście obniżają esperyne o 40mm jak autko na nich wygląda? zainteresowani zobaczą na fotkach ze zlociku 10.04.05 cena 250pln jeśli kogoś zainteresuje to mam jeszcze amorki gazowe SACHS na tył (80pln oba), są sprawne mają około70% tłumienia( to około to prez to iż sprawdzałem ich tłumienność na wyżej wymienionych sprężynkach )jeździły u mnie ale trafiła mi sie okazja i kupiłem komplecik nówek. Zainteresowani dzwońcie.

[ wiadomość edytowana przez: riko dnia 2005-04-13 08:34:09 ]

ja bym je chętnie wziął do swojego autka , ale od razu musiałbym wymieniać amorki na sportowe . i niestety z kasą krucho

Jestem zainteresowany kupnem. Ale jaki jest nr.tel. do Rico? lub adres e.mail Prosze podajcie jesli ktoś posiada. Pozdrawiam Pstruś

Cytat:
2005-04-18 19:43:57, PSTRUS pisze:
Jestem zainteresowany kupnem. Ale jaki jest nr.tel. do Rico? lub adres e.mail Prosze podajcie jesli ktoś posiada. Pozdrawiam Pstruś

riko77@vp.pl

Kupione

Zbyt wcześnie się ucieszyłem...niestety zadziałał spiskowa teoria dziejów. "Szkoda, a taki hamerykański był"

Cytat:
2005-04-19 14:56:52, AsterixGal pisze:
Zbyt wcześnie się ucieszyłem...niestety zadziałał spiskowa teoria dziejów. "Szkoda, a taki hamerykański był"

sorki niestety sprężynki zmieniły właściciela na momencik przed Twoim telefonem a dokładniej w trakcie, szkoda gdybym je woziłw bagażniku pare dni dłużej przynajmniej zostały by w klubie a tak będą jeździć w bmw e30 . Przy okazji zaktualizuje oferte do odstąpienia mam aluski 15''(oczywiście te ze zdjęć) 380pln za komplecik plus dystanse(20mm robione na zamówienie nie jakaś tandeta z allegro) wraz ze śrubami mocującymi 250pln oczywiście co do ceny zawsze można się potargować poprostu trafiły mi sie inne alusy z et28 i nie będą potrzebne, jeśli nikt nie będzie zainteresowany poprostu oddam je w rozliczeniu.

[ wiadomość edytowana przez: riko dnia 2005-04-19 17:50:12 ]

Cytat:
2005-04-19 17:37:38, riko pisze:
[ciach]
...będą jeździć w bmw e30 .

To te sprężynki pasują także do e30???

Cytat:
2005-04-20 07:26:08, AsterixGal pisze:
To te sprężynki pasują także do e30???

też sie zdziwiłem, pasują z lednym małym ale przednie musiał skrócić o cały zwój, bo przód stał mu wyżej od tyłu a teraz beemka szoruje brzuchem po ziemi i wygląda jak amerykańskie lowraider'y