[126p] Które felgi bedą lepsze do malucha

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Uzbierałem sobie troche pieniązków i zastanawiam sie nad wyborem felgo do swojego maluszka. Myśle nad alumami od starego rekina 5.5 cala lub nad ATS Indianapolis. Wiem, że te drugie po załozeniu ( ze względu na ET) beda wystawały poza obrys samochodu a poszerzenia narazie nie wchodza w grę.

Przy felach z BMW też ponoć trza klepać nadmole ,jeśli zamieżasz dalej przerabiać malca weż ATS bo przy pierwszym malowaniu poszerzysz go sobie a tak będziesz załował .

Wole indianapolis i keidys poszerzyc lepszy efekt ...... Rekinów za duzo jezdzi.....

Cudoo

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-04-12 20:01:51 ]

ats classic !!! w 7 cali rozmiarze są tez tez 6 ale juz et nie to

sa jeszcze 8 ale to juz widizałem w kadecie starym wygladąlo cudnie

rekinow moze jezdzi duzo ale jak buraki wsadzja zdemolowane i zjebane pomalowane na bialo felgi to moze i racja. ja uwazam ze malec na 4 odnowionych rekinach i na glebie to najlepsza wizja.

Ponoć nieźle to wygląda całkiem:

ATS Clasic to jest to 6 cali.Zobacz zdjecia w profilu aktualnie auto jest na glebie ale nie ma czsu zrobic nowych zdjec.Pozdro

witam, chcialem sie zapytac czy do malucha da sie zamontowac felgi od opla manty, bo mam takowe tanio do kupienia r13 5,5 cala 4szt z oponami, i moje pytanie jest czy maluchowe sroby podejda do tego i czy nie bedzie to wystawiac poza obrys samochodu pozdrawiam i prosze o szybką odpowiedź

wejdź w wątek pitera s1 " fotki z rwemontu" i jeżeli sie nie myle to on ma takowe felgi... popatrz pooglądaj i jak coś to wiesz kogo pytać a druga opcja to jest wyszukiwarka... też coś napewno znajdziesz

ok dzieki

ty rejs a co ty zdjeciami mojej padaki rozporzadzasz

najwyrażniej chce pstryczka w nos

Cytat:
2005-04-13 00:15:51, Pat_kdb pisze:
rekinow moze jezdzi duzo ale jak buraki wsadzja zdemolowane i zjebane pomalowane na bialo felgi to moze i racja. ja uwazam ze malec na 4 odnowionych rekinach i na glebie to najlepsza wizja.

Jak zobaczy takie, tylko że z Manty to zmienisz zdanie

Padaka od Zoltara wygląda miażdząco na Tych felgach

chyba najlepsze beda ATS classiki 6-7 cali wazne jest jeszcze ET
ja na przodzie mam 7 cali a z tylu 8 cali w 126 te 8 calowe za duzo by wystawaly bo maja ET3 w profilu sa fotki zaraz po zalozeniu w 850 nisko i szeroko

nie mam pytan chryss
boskie masz te toczydelka

niom felgaski miodzio tylko pod nie to chyba bude trzeba poszerzyć bo tak to jakoś dziwnie się komponuje

Cytat:
2005-04-12 19:01:39, Muniek pisze:
Uzbierałem sobie troche pieniązków i zastanawiam sie nad wyborem felgo do swojego maluszka. Myśle nad alumami od starego rekina 5.5 cala lub nad ATS Indianapolis. Wiem, że te drugie po załozeniu ( ze względu na ET) beda wystawały poza obrys samochodu a poszerzenia narazie nie wchodza w grę.

a co sie stało z rekinami...? w profilu masz rekiny..

no dokladnie York buda sie wlasnie podczas remontu blacharki jest dmuchana zeby kolka nie wystawaly poza obrys

Pytanie troche obok....

Jakie macie śruby przy tych felach z Alpiny (alusy z rekina)? zwykłe?
Ja u siebie mam pływające, ale są troche krótkie (bo ponoć z gwintem 1,5 robią tylko jeden wymiar pływających) w rezultacie wyrwałem już gwinty w dwóch piastach.

Co z otworem na kołnierz piasty ? - wiadomo trzeba wytoczyć felge, tylko, że z tyłu (w maluchu) kołnierz jest krótki, nie wchodzi tak głęboko jak przedni i jest luz. Ratowałem się jakąś przejściówką z golfa którą jeszcze rzeźbiłem. Jak to jest u was ?