Zaproszenie na 2 kjs ADS Stalowa Wola

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W imieniu Automobilklubu Doliny Sanu zapraszam na kjs który odbędzie się 3 kwietnia 2005.
Jest to typowy supersprint 5 przejazdów po kilometr każdy.

Warto przyjechać poscigac sie itp bo teren nawet ok a zabawa gwarantowana .
Wpisowe o ile bedzie to 10 zł . W klasie maluchów szerokie pole do popisu - serdecznie zapraszam.......
lokalizacja - fotki z ub roku
Podaje link do kjsu który był tam organizowany rok temu przez stary automobilklub - sadzac po pierwszej eliminacji ADsu i tym razem bedzie spora konkurencja......

Ps. jakis mod mógłby przykleic....

Fotki sie daje od pierwszej strony, a nie ostatniej - już myślałem że to taka ciulowa fotorelacja z sześcioma zdjęciami .
>> PRAWIDŁOWY LINK << co by sie inni też nie przestraszyli .

ps. Już myślałem, że "nasi tu byli" :

Na ostatnim na halmarze bylo 5 aut ale to robił stary ak.
W nowym jest kilkadziesiat aut zawsze wiec jest z kim porywalizowac...

Zapowiada sie kolejna ciekawa impreza - wreszcie przetestuje nowy reczny hydrauliczny..
Mam nadzieje ze ludzie z Rzeszowa przyjada........

na ludzi z kuj-pomu raczej nie licz, bo w Toruniu bedzie akurat Minimax pewnie o wiele lepszejszy nie tylko ze wzgledu na warunki ale ludzi i autka ktore tam beda

No to super ciesze sie bardzo ale z kuj pomorskiego do nas jest ciutke daleko wiec sie spdziewałem tego
A mam nadzieje ze pojawi sie ekipa z podkarpacia ...

pomyslimy

Dejta jakie pomyslimy wpadniemy.
Pogadaj z chłopakami z terytorium napewno którys bedzie jechał z rzeszowa.....
Mój start jest pod znakiem zapytania bo dzisiaj olej zaczał wylatywac z silnika w nagminnej ilosci - nie wiadomo co padło .....
A i piot po 3 zakretach ma dosc

Rzeszów będzie - ja bede jako pilot - własnie kumpla namówiłem więc mam nadzieje ze się poznamy Czuczu

Łok crispi mysle ze mnie zauwazysz.
Nie wiem czy wystartuje bo sporo mam na głowie ostatnio ale postaram sie - pozdrawiam czuczu......

No jak chcesz startowac to zrob cos z przenimi kolami bo sprawiaja wrazenie jakby mialy odpasc... w ogole ten caly maluch sprawia takie wrazenie. Ale z drugiej strony jak cos odpadnie to moze byc ciekawie.. wpadne popatrzec.

czuczu ile mniej wiecej bedzie samochodow?

Na ostatnim KJS było chyba 32 załogi!! mysle ze tym razem bedzie tyle samo jak nie wiecej!!

Ja tez wpadne ale jako widz. Postaram sie miec aparat co by przedstawic jakas skromna fotorelacje.

Na dniach podam maila do zgłaszania.
Na pierwszym były 32 załogi na tej planowany jest komplet czyli 40 lub 50 załóg........
Planowana jest podobnie jak na Loku całkowicie nowa trasa a nie jak na starym Ak ta sama trasa co roku

Szukam kogos kto stanał by za kamerą bo młody nie chce bo za zaimno......
A o resor sie nei bój KLR wytrzyma....
Klasa malucha to znajac zycie 8 - 10 załóg ...

Cytat:
Szukam kogos kto stanał by za kamerą bo młody nie chce bo za zaimno......

powiedz mlodemu ze 3 kwietnia bedzie cieplo to napewno stanie. ja bym mugl krecic ale nie bede na calej imprezie bo mam prace od 13 poreszta cienki ze mnie kamezysta zawsze mnie mama jedzie jak cos nskrece bo telepie kamera heheheh Ale jak cos to do 13 moge pokrecic

Poziom organizacyjny i intelektualny imprezy taki jak zwykle?

hmmm ciezko powiedziec bo narazie ads robil 1 kjs i organizacja na nim była super wiec czas poakze jak beda robili kolejne .

O której się to wszystko zaczyna i kończy mniej więcej ??

Coś więcej temat 2 eliminacji ADS LOK:

AUTOMOBILKLUB DOLINY SANU LOK
Stalowa Wola
zaprasza
3 kwietnia 2005r.
na II eliminację w Konkursowej Jeździe Samochodem o „Puchar ADS LOK”

Start: godz. 10:20 Meta: godz. 16.00
Miejsce: teren LOK-u (ul.Energetyków 5)
Próby sportowe: Plac przy Urzędzie Celnym
Wpisowe: 10zł

Zgłoszenia załóg (kierowca + pilot) przyjmowane będą pocztą elektroniczną lub telefonicznie
do dnia 2.04.2005 do godz. 18:00
e-mail: adslok@poczta.onet.pl
tel.: 507-419-134
lub do godz. 9:30 w Biurze Zawodów na terenie LOK
szczegółowe informacje pod w/w numerem telefonu.

ZAPRASZAMY!!!

jak ktos napewn ostartuje neich wysle e-maial i zaklepie

Już szykuję maluszka, jak tylko będzie kasa na palivko to pędze, mogłby ktos opisać trochę teren po jakim się jeździ, bo trzeba kapcie odpowiednie założyć, swoja drogą to 10zł za wjazd to nic w porównaniu z tym co jest w Rzeszowie 80zł