UWAGA! Spot w Bielsku - Białej!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dnia 1 Maja 2005r. (tj. niedziela) o godz 16.oo na parkingu pod Tesco odbedzie się spotkanie zapoznawcze w celu stworzenia nowego oddziału klubu Terytorium126p w B-B! Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszam!
W razie jakichkolwiek pytań prosze pytać na GG - 4427615 lub pw!

terytorium w bielsku

Widze ze powstaje 4 ( 5 ) oddział...
Ciekawe co ze slaskiem jak wyszło ....
Abdull czemu sie dziwisz ??

zaraz sie kur*** zacznie najazd na łodź...

Toki terytorium to nei tylko łódź .
Klub dobrze zorganizowany , patrzac na forum terytorium coraz wiecej osób z ff tam pisze...

LoRd_S tak jest Terytorium będzie w Bielsku! (przynajmniej mam taką nadzieje ) Zapraszam do wstąpienia
A swoją drogą my chyba się już znamy z pewnej imprezy

Cytat:
2005-04-19 21:31:12, Michal126 pisze:
LoRd_S tak jest Terytorium będzie w Bielsku! (przynajmniej mam taką nadzieje ) Zapraszam do wstąpienia A swoją drogą my chyba się już znamy z pewnej imprezy

a jakiej??

Na 18-nastce Żanety M.

Cytat:
2005-04-19 21:41:46, Michal126 pisze:
Na 18-nastce Żanety M.

Ale ten świat mały

To super może jeśli znajdzie się jescze jeden znajomy Żanety M. to będzie można zrobić podforum "18 - tka Żanety" albo chociaż przykleić wątek " Co tam u żanety"

Cytat:
2005-04-19 21:23:20, CZUCZU pisze:
Abdull czemu sie dziwisz ??

Przeca ja si enei odzywam

A teraz ogólnie - ludszie, watek tyczy sie spotkana w Bielsku, wiec nie czaje co wy ku..a sie wtracacie?? Zaraz przyjdzie Stasiu ze swoimi uprzedzeniami i spier.....licie kolejny watek. Jak chłopaki chcą oragnizowac oddział terytorium w Bielsku to ja nei mam nic przeciwko. Tylko wy ludzie z forum, zachowujcie sie jak przytasło na ludzi bo neidługo trza bedzie za was przepraszać

Cytat:
2005-04-19 23:50:55, dooh pisze:
To super może jeśli znajdzie się jescze jeden znajomy Żanety M. to będzie można zrobić podforum "18 - tka Żanety" albo chociaż przykleić wątek " Co tam u żanety"

kurwa dooh nawet nie wiesz le radosci mi sprawiłes tego ponurego południa

Cytat:
2005-04-19 23:50:55, dooh pisze:

sie nie czepiaj, Żaneta to fajna laska

Zaneta fajny facet!