MotoNews.pl

Zaproszenie na majówkę BMW :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
Zapraszamy Na majówke z BMW do Torunia 07.05.2005 r.

BMW M POWER CLUB

dostałem pocztą

Chcą się bratać??

.......

Uważam, że byłoby na miejscu w elegancki sposób im podziękować za propozycję, w końcu nie ma w tym nic złego, a wręcz przeciwnie, gdybym mieszkał w Toruniu pewnie bym zajrzał.
Taka elegancka odpowiedź i może oferta rewizyty na naszym zlocie z pewnością nie przyniesie nam żadnej ujmy.

Jasiek.... ja będę trzymał na odcinaczu a ty puścisz dym z wydechu (że niby dobrze laki pali)

to moze ja sie wypowiem jako rodowity torunianin tudziez bywalec tej imprezki. Znam zreszta kolesi z tego klubu, niektorzy sa naprawde w porzo, czesto sie spotykaja, organizuja razem sylwestra i takie tam.
Tak czy inaczej imprezka jest niczego sobie, odbywa sie na torze rally crossowym zaraz obok torunskiego lotniska. W zeszlym roku bylo dosc duzo atrakcji, o czym zreszta mozna przeczytac na ich stronie i w ogole. Jezeli ktos bedzie w poblizu to polecam serdecznie-atmosferka jest calkiem calkiem. Mam nadzieje ze pojawie sie tam w tym roku rowniez, no i ze jakas reprezentacja LOBkujawsko-pomorska albo szerzej LOB-owska ogolnopolska sie pojawi

pozdrawiam serdecznie

olo

Olo i to mi ię podoba, w końcu nie każdy kto jeździ bawarą to kark, łobuz, fan wiejskiego tuningu i smażenia laczy albo rozkapryszony synek tatusia, poza tym, nikt nikomu nie może kazać robić tego, czego się nie chce robić.

Janusz w tym co piszesz zawarta jest cała prawda, sama prawda i tylko prawda.
Niestety w naszym kraju zakorzenił sie stereotyp kierowcy BeMyWife lub Mercedesa. Wielokrotnie słyszałem opinie, że ten samochód jest tylko dla karków, bandziorów lub mafii. Nikt nie zwróci uwagi na to, że to poprostu dobra niemiecka konstrukcja.

Ps.: Mój braciak jeździ Mercem a karkiem ani dresem nie jest... choć włoski ma dłuższe dla d... niż na głowie.

dokladnie tak jak mowisz Janusz - prawda jest taka ze karkow to w tym klubie nie ma zadnych, choc nie przecze karki zjezdzaja na ten zlocik ale w ograniczonej ilosci. Swoja droga z dzika rozkosza ogladam jak niektorzy z tych debili katuja swoje ,,bawarki'', ktore albo sie przegrzewaja albo cos innego im sie w nich spier.....la. Jest to (zrozumcie mnie dobrze) mile dla oka - taki relaksujacy debilizm w akcji. Az milo popatrzec jacy oni sa durni....
Tak czy inaczej oprocz palenia lakow sa rowniez wszelakie konkursy sprawnosciowe gdzie dresa juz nie uswiadczysz bo w pozycji zimny lokiec to nie za bardzo mozna panowac nad autem. Atutem tej imprezki jest rowiniez to ze pojawiaja sie tam takze BMW kolekcjonerskie, a nie tylko rekiny czy inne popularne modele. Ja stoje na stanowisku ze jest naprawde milo i tych ktorzy maja czas i ochote zapraszam do Torunia!!!!