Alufelgi e36

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanko czy te felgi pasuja do mojej e36 i czy myślicie ze one są orginalne? Tytuł stronyhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=47411225

[ wiadomość edytowana przez: max230 dnia 2005-04-17 20:51:37 ]

oryginalne raczej nie sa ale wzor fajny.

Lista felg dostepnych w e36

gosc zapewnia mnie ze pasuja ale mam watpliwosci czy za tą cenę są to orginały BMW czy jakieś odlewy podrabiane

Ten wzór nie należy do bmw

Witam
Ale co to znaczy odlewy podrabiane są to poprostu felgi niefirmowe ze znaczkiem BMW Nikt tu nic nie podrabia poza znaczkiem i mówieniem ze są oryginalne.
Pozdrawiam

Felgi raczej nie będą pasować. Moją ET20. Z takim ET idealnie pasują do E28, E34. W E36 mogą ocierac o rant tylnych nadkoli. Mam w swojej 528 E28 właśnie felgi 7/15 ET20 z oponami 205/60/15 które odkupiłem od gościa który miał je założone w E36 i mu ocierały.

ET 20 nie wejdzie do E36, przynajmniej teoretycznie. A jeśli chodzi o wzór to bmw robi takie felgi , widziałem na e38 ten sam wzór tyle tylko że w 17"

Mam katalogi akcesoriów BMW min. felgi i w latach 89-05 takich niema to że widziałeś je w e 38 nie świadczy że sa orginalne bmw

[ wiadomość edytowana przez: VANOS dnia 2005-04-19 20:51:51 ]

powiedcie jakie musi byc ET żeby pasowały do e 36

Tylko że ja widziałem je z bliska i miały nabite emblematy bmw i nr seryjny bmw więc wysztko wygląda na oryginał. A tak na samochodzie to widziałem na kilku.
ET do e36 powinno mieścić się między 30-40

Mam juz te fele i pasują do E36 , (mozna zobaczyc w moim profilu, pierwsze zdiecie) czy są orginalne to bym dyskutował na ten temat bo nawet emblematy BMW musze sobie sam przykleic , ale wygladaja dobrze
pozdrawiam

calkiem ladne sa tylko moglyby byc wieksze. bardzo podobny wzor ma hamann...