Białe tarcze- jak montować

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chyba wszystko ująłem w temacie...ale chodzi mi o to , czy je naklejacie na czarne, czy np. na pleksi i wstawiacie zamiast oryginałów....jak to zrobic coby dobrze było?

Ja odkleiłem czarne i przykeliłem bezpodenio na ten plastik.

Ja tak samo

dzięki...też tak zrobię...ale czy nie ma problemów przy odklejaniu czarnych oryginałów??

nie są przyklejane tylko nakładane

jesli się mylę poprawcie mnie:
1. robię sobie tarczki w corelu (to juz mam)
2. drukuje na matowym papierze foto (tyż mam)
3. wycinam otworki (cholera ale jak???)
4.demontuje czarne i nakładam białe (laminować czy nie?, czym kleić?)
5. zakładam (po "demontażu")zielonego plastiku 6-9 diodek od góry
... i jest oki....
oczywiście mk7

nikt sie nie podzieli dobrymi radami???

ja dzisiaj wyciagalem licznik i mam dwie zaroweczki od gory, i 4 za licznikami, chcesz tam wsadzic 6 diod, ciekaw jestem jak bedzie wygladac

ja mam problem z podswietleniem na niebiesko lampy przedniej, postojowek nie chce wymontowywac, sprobuje nawiercic po jednym otworze w lampie i wsadzic tam diode. z tym ze mam jeszcze problem z pociagnieciem kabli do kokpitu.

hetman ja naklejałem tarcze na taśme dwustronną, a białe tarcze kleiłem na czarne, nie wiem jakim cudem koledzy sciągali jak to jest namalowane( napylone) matowe tworzywo i za chiny ludowe sie tego nie da sciągnąć chcyba ża zeszlifować

a na czym drukowałeś fryszard???
mati_18 ja w tej chwili mam tak jak w profilu...a przy białych..dam tylko w miejsce zarówek 6-8 diodek niebiekich...a od spodu chyba wyrzucę...i oczywiście wypier.... ten zielony plastik