Prawnik lub student prawa potrzebny od zaraz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przepraszam że tu zakładam wątek ale mówiłem GDA że potrzebny jest nam temat gdzie moglibyśmy sobie zaoferować lub poprosić o pomoc.

1. Szukam literatury z kryminalistyki niezbędnej do zakucia, zaliczenia i zap...
2. Z prawa ubezpiecziowego potrzebuję książki o tematyce odpowiedzialności odszkodowawczej (temat o zadośćuczynieniach).

Słyszałem że prawników mamy w klubie (a jeszcze więcej studentów) więc może ktoś jest w stanie nam pomóc, te książki są dość drogie a szkoda płacić skoro to jest jedno ale ważne zaliczenie.
Z góry dziękuję.

Z kryminalistyki, najbardziej znany jest Hołyst, u siebie w domu nie mam nic z tego tematu, w tygodniu moze skocze na uczelnie moją byłą i się rozeznam, ale jak to wysłac

Cytat:
2005-04-18 13:51:06, JerryP pisze:
Przepraszam że tu zakładam wątek ale mówiłem GDA że potrzebny jest nam temat gdzie moglibyśmy sobie zaoferować lub poprosić o pomoc. 1. Szukam literatury z kryminalistyki niezbędnej do zakucia, zaliczenia i zap... 2. Z prawa ubezpiecziowego potrzebuję książki o tematyce odpowiedzialności odszkodowawczej (temat o zadośćuczynieniach). Słyszałem że prawników mamy w klubie (a jeszcze więcej studentów) więc może ktoś jest w stanie nam pomóc, te książki są dość drogie a szkoda płacić skoro to jest jedno ale ważne zaliczenie. Z góry dziękuję.

Jerry wejdz na grupe dyskusyjną (przez niusy.onet.pl, http://usenet.gazeta.pl, lub jak masz to przez Outlook Express) pl.soc.prawo tam dowiesz sie wszystkiego

Byłbym szczerze zobowiązany.
Wysłać mógłbyć pocztą - priorytetem a koszty zwrócił bym Ci przelewem, podał byś mi nr na priva (tatuś wybrał ING więc nie ma bata - za przelewy nie płaci ).
Potem bym Ci odesłał w ten sam sposób.

Moja siostra studjuje prawo i ma ksero takiej ksiazki:
"Kryminalistyka-wybrane zagadnienia teorii i praktyki sledczo-sadowej" autor: M. Kulicki
Daj znac czy cos takiego Ci sie przyda
pozdro

Cytat:
2005-04-18 14:15:49, LifeGuard pisze:
Jerry wejdz na grupe dyskusyjną (przez niusy.onet.pl, http://usenet.gazeta.pl, lub jak masz to przez Outlook Express) pl.soc.prawo tam dowiesz sie wszystkiego

Dzięki,
Bywamy na tym forum ale do pracy trzeba wstawić cytaty z podaniem źródła więc potrzebna jest literatura. Ponieważ nas bardziej interesuje prawo administracyje i ubezpieczeniowe ale trzeba ująć również coś z kryminalistyki stąd moja prośba.

To jak juz jest taki topic , to moze ma ktos w miare aktualnego Lexa omege ?

Mnie to się kojarzy tylko z lexusem (toyota) i oplem omegą może kolezankom i kolegom coś to mówi

Lex Omega to program prawniczy ze zbiorem przepisow ...wzorami umow itd itp.

Takie coś to i ja bym chciał, miałem coś takiego kiedyś i dostawałem nowelizacje na dyskietkach - dobra rzecz .

No dobra a teraz powiedzcie mi gdzie ja moge zrobic uprawnienia na spycha.W skrócie dt 75

Cytat:
2005-04-21 21:05:11, vistula pisze:
No dobra a teraz powiedzcie mi gdzie ja moge zrobic uprawnienia na spycha.W skrócie dt 75

vistula nawet of topy mają swoje granice
uprawnienia można było zrobić w Hydrobudowie ale teraz to też padlina