Jakie są koszty prowadzenia tego forum??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, dopiero od kilku dni korzystam z forum i już wiele mi to pomogło.. Generalnie to i tak dopiero początek pewnie.. Moje pytanie: jakie są koszty prowadzenia tego forum? np ile miesięcznie? itp. bo mozna by np raz na miesiąc sie zrzucać po pare zlotych... może jeszcze zaprosić do odpowiadania jakiegoś wykwalifikowanego mechanika bmw.. Pozdrawiam!!!! i DZIEKI ZA ODPOWIEDZI!!!! SZCZEGÓLNIE Mr MARCINOWI RADOM.

co do składek to były one przeprowadzane "na ochotnika", gdzieś tam był numer konta, ale Paweł Kosiński(M), później napisał, żeby nie przesyłac kasy, bo wyszły tam jakieś duperele. pzdr

mam pytanie do autora tego wątku:
co to jest to Mr??? bo jakoś nie umiem tego rozszyfrować.
co do kosztów to utrzymanie stronki to jakieś 300pln rocznie. stronka jest na innym serwerze a forum na innym jednak to w sumie tak jakoś wychodzi o ile dobrze pamiętam co pisał mi paweł. to prawda była składka. kilka osób przesłało pawłowi dowolne kwoty. naprawdę drobnostki bo takim minimum było 5pln. tak kalkulowaliśmy że jeśli wpłaci pawłowi 1/3 forumowiczów to zwróci się koszt jaki poniósł paweł. niestety przeceniliśmy się. potem ja zrobniłem raban o t oże forum wolno chodzi. paweł to odniósł do siebie, że najpierw wpłaciłem kasę a teraz mam wymagania. nie wyprowadzałem go z błedu. mi jednak chodziło o to że jeśłi on jako klient płaci za miejsce na serwerze jakiejś firmie to ma prawo egzekwować to żeby to w miarę dobrze chodziło. teraz na szcxzęście jest ok, ale były takie momenty kiedy wątek otwierał sie minutę. może nie przeszkadza to użytkownikowi zwykłemu. jednak moderator z definicji otwiera wszystkie wątki by wychwycić nieodpowiednie posty. tak więc skończyło się na tym ż paweł zrezygnował ze zbierania pieniążków na utrzymanie strony i tego forum. tak więc jest to zupełnie za darmochę, czywiście dla wszystkich poza pawłem kosińskim.
pozdrawiam

Cytat:
...Mr MARCINOWI RADOM.

pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: MARCIN_RADOM dnia 2005-04-23 13:14:25 ]

Mr - Pan (Mister) chyba no nie..?

Cytat:
Mr - Pan (Mister) chyba no nie..?

więc niech zostanie samo MARCIN_RADOM.
pozdrawiam