| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MARCIN_RADOM BMW Member BMW E-28 525i, E34 5 ... RADOM | 2005-04-23 13:04:38 mam pytanie do autora tego wątku:
co to jest to Mr??? bo jakoś nie umiem tego rozszyfrować. co do kosztów to utrzymanie stronki to jakieś 300pln rocznie. stronka jest na innym serwerze a forum na innym jednak to w sumie tak jakoś wychodzi o ile dobrze pamiętam co pisał mi paweł. to prawda była składka. kilka osób przesłało pawłowi dowolne kwoty. naprawdę drobnostki bo takim minimum było 5pln. tak kalkulowaliśmy że jeśli wpłaci pawłowi 1/3 forumowiczów to zwróci się koszt jaki poniósł paweł. niestety przeceniliśmy się. potem ja zrobniłem raban o t oże forum wolno chodzi. paweł to odniósł do siebie, że najpierw wpłaciłem kasę a teraz mam wymagania. nie wyprowadzałem go z błedu. mi jednak chodziło o to że jeśłi on jako klient płaci za miejsce na serwerze jakiejś firmie to ma prawo egzekwować to żeby to w miarę dobrze chodziło. teraz na szcxzęście jest ok, ale były takie momenty kiedy wątek otwierał sie minutę. może nie przeszkadza to użytkownikowi zwykłemu. jednak moderator z definicji otwiera wszystkie wątki by wychwycić nieodpowiednie posty. tak więc skończyło się na tym ż paweł zrezygnował ze zbierania pieniążków na utrzymanie strony i tego forum. tak więc jest to zupełnie za darmochę, czywiście dla wszystkich poza pawłem kosińskim. pozdrawiam
pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: MARCIN_RADOM dnia 2005-04-23 13:14:25 ] |
angler e36 328 Poznań | 2005-04-23 13:11:54 Mr - Pan (Mister) chyba no nie..? |
MARCIN_RADOM BMW Member BMW E-28 525i, E34 5 ... RADOM | 2005-04-23 13:17:35
więc niech zostanie samo MARCIN_RADOM. pozdrawiam |