WLATUJE MI WODA DO ACCENTA!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie. Pojechalem dzis na mujke reczna umyc auto i po umyciu auta zwrocono mi uwage na kaluze wody po stronie kierowcy na podlodze. Byla ona dosc spora. Auto ma 2 miesiace, woda wlatuje gdzies spod plastiku na wysokosci pokrywki od gniazda komputera serwisowego. Mial ktos z Was taki problem, macie koncepcje skad i dlaczego leci woda do wnetrza??? Pozdrawiam

-może leci z szeberdachu i dalej słupkami do dołu...
-uszczelka drzwi...
-podszybie...

Zle wklejona przednia szyba lub nieciaglosci w kleju do szyb. Mam cos podobnego lecz nie na taka skale jak piszesz.

Jesli auto ma 2 miesiace (rozumiem ze od nowosci a nie ze Ty je masz 2 miesiace) to ja na Twoim miejscu zamiast tracic czas na zastanawianie sie ktoredy leci, oddalbym je do ASO i niech oni sie glowia. Zapewniam Cie ze jak skonczy sie gwarancja to jeszcze nie raz bedziesz mial okazje poglowic sie dlaczego cos sie dzieje, tylko ze wtedy juz nie bedziesz mogl pojechac na darmowa naprawe w ASO. Poki mozesz korzystaj ile wlezie

Jutro jestem umowiony w serwisie! Zobaczymy co spece powiedza i co zrobia! Pozdrawiam

u mnie cieklo w lantrze..ale tak malutko bo k&%#a Panowie z Aso jak montowali alarm zrobili mala dziurke zeby przewod poprowadzic tylko ze zrobili to w miejcu gdzie woda splywa (mozna to nazwac kanalkiem do odplywu wody )do tej pory nie wiem co za ciul na to wpadl!!! ale troche siliconu, potem poxipolu i przeciekl znikl

Okazalo sie, ze to uszczelka od otwierania klapy silnika sie odkleila.