| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() hans7 Opel Astra 2 kalisz | 2005-04-23 23:09:02 myśle że trudno jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie, ale w moim przypadku pomogło gdzieś na miesiąc, później niby raz działał, innym razem niebardzo, jakieś 8 miesięcy temu wymieniłem na używany i niby chodzi ale nadal to nie jest to co powinno, także myśle że jeśli dasz rade kupć nowy, to raczej warto bo masz problem całkowicie wyeliminowany na dłuższy czas, a jednak reanimacje lub używki to tylko półsirodki, no ale z drugiej strony to niestety niewspółmiernie droga rzecz i wiem że czasami musi wystarczyć półsirodek |
Snakeee Nissan Primera P11 GT Warszawa | 2005-04-24 00:10:59 A ja wyczyscilem go jeszcze w zeszlym roku gdzies tak na przelomie lata i jesieni i jak narazie odpukac dziala dobrze. |
_johan_ Escorcik 1.4 GHIA Knurow | 2005-04-24 19:32:05 Jeżeli chodzi o tą część z tłokiem i sprężynką to wystarczy, że sprawdzisz czy "trzyma" np zasysając powietrze po przyłożeniu ust do dziurek. Jak nie to można się pokusić o doszlifowanie grzybków (są 2 sztuki z tego jedna da sie doszlifować). Ja złapałem ten tłoczek w mini wiertarke i nożykiem lekko stoczyłem ten grzybek, natomiast drugi sam sie dotarł odpowiednio. No i działa |