Zaproszenie do klubu / forum www.fiat125sportclub.com.ar

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie , MaxWeber przysłał mi priva z propozycją zarejestrowania się w ich klubie , więc przesyłam tę wiadomość w świat , głównie do Was , użytkowników Fiatów , zapraszam na forum , rejestracja jest >> TUTAJ << po zarejestrowaniu forum działa po Polsku , więc nie będzie problemów z funkcjonowaniem na forum , Max zaprasza wszystkich użytkowników Fiata 125/p z całego świata na swoje forum w celu wymiany doświadczeń i innych tego typu rzeczy... rozumiecie ... Forum będzie moderowane po Anglikańskiemu więc będzie podobnie jak u Nas English forum , więc nie powinniśmy się zgubić , zapraszam i pozdrawiam . Piotrek

EDIT: Jeśli po zarejestrowaniu ktoś będzie chciał coś dorzucić do jakiegoś wątku , może to zrobić po Angielsku , lub ( chyba ) po Polsku , ale najpierw trzeba treść posta przesłać do Maxa na priv i On to przetranslatuje na Espaniol i wrzuci do wątku...
Miłego gawędowania i oglądania tych pięknych autek

[ wiadomość edytowana przez: Peyyoo125 dnia 2005-04-23 10:41:47 ]

A nie lepiej zaprosić wszystkich do nas, skoro też mamy inglisz forum?

Hello...... well Peyyoo125 can tell you more beter than me.... but every body are welcoming!! I put a link for people from my club can vistit yours webpage, the trouble.... isnt easy join us for drink some beers!! Well drink and drive...... more better.... but a good insurance police is needed...........

Cytat:
2005-04-23 16:55:15, Race_D pisze:
A nie lepiej zaprosić wszystkich do nas, skoro też mamy inglisz forum?

Już to zrobiłem Rejs....