Kupię klasyka 126p !!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię Fiata 126p z lat 70-80... najchętniej z beżową tapicerką !!

No, 126p z 1970 to będzie ciężko kupic ale próbuj

mialem 78r. z bezowa tapicerka do lakierowania reszta igielka prawie pol roku temu jesazcze bys sie zalapal a teraz go kolega odrestaurowuje.

Andrzej...dla chcącego nic trudnego...

Cytat:
2005-04-25 22:32:38, MAJSU pisze:
Andrzej...dla chcącego nic trudnego...

Zwłaszcza że Fiat zaprezentował ten model w 1972 r

mój znajomy za jakiś czas będzie sprzedawał kaszla z 78roku w nawet niezłym stanie

kaszel z 75 roku OC przegląd silnik 600 orginalny przebiego podobnoż 70kkm tego silnika niestety buda zmieniona na taką z 86roku tzn brzydkie plastikowe zderzaczki itp... ale cena dobra 300zł fiacik jeździ pali spokojnie mozna nim pojechać a korozja nie jest jeszcze zatrważająca jak chcesz to fotki moge ci podesłąc

Jak sukasz klasa to bierz takiego co ma conajmniej 25 lat zniszka na weterana 50%w PZU to juz coś a w furons malaczach kasa na przeróbki sie przyda.
Pozdrawiam Mariusz.

Cytat:
2005-04-25 22:07:53, MAJSU pisze:
Kupię Fiata 126p z lat 70-80... najchętniej z beżową tapicerką !!

nie wiem,czy to ty byles ogladac moje auto,czy nie, w razie czego zapraszam na priv!!!

-----------------
http://plepleple.pl

Comendanto to ja bylem Szukam czegos w konkretnym stanie wlasciwie o bude w dobrym stanie mi chodzi bo silnik i graty to grosze... Pozdro !!

Klik

No wszystko pięknie tylko z Warszawy do Wrocka daleka droga

Cytat:
2005-04-27 00:27:08, Tarchix pisze:
Klik

znam tego kolesia osobiście oglądałem tego kaszla)))autko w super stanie)))))z tego co pamiętam to do wymiany tylko rozrząd...jakiś czas temu zakładałem temat że właśnie ten kaszel do sprzedania jest

Mam do sprzedania 600-tkę z 1977r.
Przebieg 44500 km, stan blachy i silnika b.dobry,
chętnie udzielę więcej informacji, tel. 604 318 818

2 koła za to? toz to żaden klasyk. to moj jest 82 rok i bym w zycuiu nawet 1000 za niego niechcial ani niedostal zanim go zaczalem przerabiac.

Szczeże polecam malce z roku 76 bo wcześniejszego jeszcze nie spotkałem. Własnie koncze remont swojego i jaka tam jest balcha to masakra przez 29 lat podloga lekko pokąsana ale i tak wymieniłem, blacha pancerna niewiem czy nadwozie było ocynkowane ale rdza niechetnie łapie aż mi go bedzie szkoda wykończyć w kjs ale to i tak już oryginał niebedzie.

Ruff u nas na szrocie stoi malec taki bardzo stary i jest napewno sprzed 76.
Ale ktos go przerobił na plastiki i auto ma wecej rdzy niz budy ....