| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
tadzik128 F&F Sympatyk fiaty 128, lancie be ... kraków | 2005-04-25 21:11:56 prawde mówiąc nie korzystałem z wyszukiwarki bo było ostatnio o kowalach ale do resorów... szukam kowala który na goraco skróci sprężyny bo nie chce obcinac zwojów tylko zageścić zwoje i ponownie zahartować kto może to w krakowie zrobic ile to kosztuje i kogo polecacie... |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2005-04-25 23:59:37 Z kowalami "od sprężyn" rzeczywiście nie jest łatwo w Krakowie. Na pewno zajmował się tym E.Zuba (zakład znajduje się na zabłociu, przy zjeździe z mostu "lajkonik" - którego już nie ma ). Raz oddawałem też sprężyny do kowala poza Krk (gdzies w stronę warszawy i potem na wysokości Masłomiącej w prawo), niestety nie pamiętam namiarów, a byłem bardzo zadowolony i z jakości i z ceny (gość wziął za 2 springi 30 zł) |
tadzik128 F&F Sympatyk fiaty 128, lancie be ... kraków | 2005-04-26 01:58:48 jakby ktoś znał namiar na tego kowala w strone wawy to proszę o info ![]() |
lukaszc (S) Furious Moderator ![]() 5x126 Cracovia | 2005-04-26 10:30:43 jest jeszcze jeden gość na zabłociu pan Suder , jego zakład mieści sie na ulicy Dekerta
jak zjeżdżasz z nowego mostu w strone klimeckiego to za wiaduktem kolejowym skręcasz na pierwszych światłach w lewo i kierujesz się w głab tej ulicy (dekerta) szukając po prawej stronie żółtej reklamy na dużym niebieskiem płocie |