MotoNews.pl
5 Podkładki (87365/18) - PT

Podkładki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chciałam się pochwalić - zakupiłam Toyotowe podkładki bo stare z TKP pojechały z DX'em (zapomniałam zdjąć ufff). Nowe wyglądają super. Na środku napis TOYOTA a po bokach znajomy emblemat . Polecam. Koszt 14 zł. Już nie mogę się doczekać kiedy je założę to tylko tak pisze bo mi się strasznie podobają

Witaj!
A gdzie zakupiłaś jakaś wysyłka może też bym sobie zakupił ale w hurtowniach do których jeżdżę to są jakieś wiejskie!!

Pozdro.

Madziu
Coś mi się zdaje, że nie przejęłaś się zbytnio starymi podkładkami

jak ktoś chce to oddam mu swoje z logo tkp

Jak z logo TKP to dzięki!!!

Kafi a jak tamte wyglądają?? Mogę Ci zamówić, kupić i wysłać - no problem tylko, żeby Ci się podobały.

Jackal no wiesz jakiś sentyment był ale czuję się teraz świetnie

he...........
Dół ramki szary a właściwie srebrny a na nim napis TOYOTA czarnymi literami i wszystko!

Dzisiaj wpadne do kumpla on pracuje w firmie która robi takie rzeczy i może by podkładki zrobił z napisikiem:
-Internetowy Klub TOYOTY-
A po bokach Loga???
Był by Ktoś zainteresowany???

Pozdro.

Kafiiiiiiiiiiiiiiiiiiii czemu teraz to mówisz jak ja już kupiłam podkładki.... Dokładnie tak jest: dół szaro-srebrny, na środku napis TOYOTA a po bokach loga (napis i logo czarne).

ostatnio widzialem Land Cruisera z taka podkladka w Krakowie kto to ?

Będziesz miała zapasowe.
Spoko to troche potrwa a poza tym to jeśli zrobić to zrobić więcej sztuk a nie 4 Czekamy na chętnych.

Pozdro.

Też fakt - to ja się piszę

Ja też bym się pisał, oby tylko forum/klub się (ponownie) nie rozmyło. Kiedyś rogru wziął partię na Trójmiasto a nim zdążyłem od niego odebrać (i zapłacić), to nastąpiła schizma...

Golden spoko będzie dobrze.
Kafi ale napis byłby tylko: INTERNETOWY KLUB TOYOTY?? bo adres internetowy jest "lekko" długi

Myślę że : od lewej
-Znaczek toyoty
-napis "INTERNETOWY KLUB TOYOTY"
-poniżej adres strony
-Znaczek Toyoty

Co wy na to?????

Pozdro.

A co powiecie na naklejki z napisikiem, logiem Toyki, adresem stronki i jakimś ładnym zdjęciem.
Wielkość podobna do naklejek PL.

Co Wy na to???

Kafi jakieś propozycje logo?? chetnie zobaczymy

Chętnie ale nie mam teraz czasu ale postaram się coś wyrzeźbić w weekend.

Pozdro.

Widzisz Madziu nikogo to nie interesi ani ramki ani naklejki.
A miałem w planie jeszcze smycze,czapki,koszulki,breloczki........................

Ale to nie ma sensu SZKODA ZACHODU!

Pozdro.

Kafi spoko - jak amsz jakis projekt to daj tutaj - zobaczymy. Albo moze załużyć osobny podklejony wątek o gadżetach i może będą chętni. Myślę, że kilka osób by się znalazło.

Hmmm chetnie pomoge w temacie gadzetow forumowo-"klubowych" calkiem mi sie podoba pomysl...

Hmmm zawodowo pracuje jako artystyczny w agencji (czyt. grafik, ktory wiecej dostaje no i mam dostep do wykonawcow i mozliwosc potworzenia czegos, choc momentami z czasem jest ciezko...

Glownym problemem jest ilosc, tehcnologie sie zawsze dopasuje to co odswiezamy temat, moze ktos jeszcze sie dolaczy ???