Wymiana pierścieni w Samarce...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jeśli ktos wymieniał pierscionki w swojej lub wie jak to zrobic i co to da to prosze o info...i gdzie najlepiej dostac pierscionki zeby nie kupic jakiejs lipyyyy PZRD ALL...

Najleprze pierścienie na rynku są "Łudzkie". W sklepie powinni wiedzieć o co biega!

jak Łódzkie to z "PRIMY" bo to jedyna chyba firma w Łodzi robiąca pierścienie zresztą licząca sie w Europie.
A wymiana hmn wiadomo głowica w górę miska w dół i już

To mialem na myśli, tylko zapomniałem nazwy firmy.

Czy podczas wymiany pierscieni wymagane jest robienie jakichs szlifow lub polerki ???
Obliczam koszty naprawy silnika i porownam je do kosztow kupna innego

Jezeli naprawiasz swój silnik to przynajmniej wiesz co w nim było wymieniane i kiedy i jak to wszystko zostało wykonane.Natomiast kupujac wszystkie te zalety znikaja dlaczego?Bo nie masz mozliwosci dokładnego sprawdzenia i weryfikacji silnika dopuki go nie rozbierzesz. Dlatego ja doradzam zrobienie remontu tego silnika co masz bo kupno innego moze cie wyniesć znacznie drozej

No chyba że kupujesz nówke w sklepie ale wówczas kosztuje to co najmniej 4 - 4,5 tys

To mozna w sklepie dostac silnik funkiel nówka nie smigany za 4-4,5tys zł?To lepiej kupic samarke w lepszym stanie.

A jakie są orientacyjne koszty generalnego remontu w samarce 1500??? i pytanie do podlasiaków - gdzie dobrze szlifują wały?? Chyba mi sie silnik powoli zażyna