DUUUUZE SPALANIE (pony)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co zrobic?? zaczal mi ponczek strasznie duzo palic.. nie wiem czemu... palil przy takiej samej w sumie jezdzie 10 l gazu / 100km a teraz 13 to za malo na 100.. co to moze byc?? brudny filtr??? hmmm??

Cytat:
2005-04-24 10:39:39, Karolek_a pisze:
co zrobic?? zaczal mi ponczek strasznie duzo palic.. nie wiem czemu... palil przy takiej samej w sumie jezdzie 10 l gazu / 100km a teraz 13 to za malo na 100.. co to moze byc?? brudny filtr??? hmmm??

filtr filtrem a jak dawno robiłeś regulacje odparownika? w sumie zalecają co 5 tys.

mi przy mojej jezdzie od poczatku palil 13 gazu. ale lekkiej nogi nie mam

sprobuj zmienic stacje na ktorej tankujesz LPG, zla jakosc gazu moze byc przyczyna, a najlepiej podjedz do jakiegos dobrego gazownika niech ci gazownie wyreguluja, jak to nie pomoze to najprawdopodobniej cos z parownikiem.

no co do mojej "nogi" to tez raczej nie jest za lekka zapytaj warszawskich klubowiczow moze parownik faktycznie;/ ale teraz nie wyreguluje bo wydech mi przepuszcza przed katalizatorem...

a dodatkowo faktycznie cos nie tak z gazownia bedzie bo przy ostrzejszej jezdzie jak odpuszczam gwaltownie gaz to idzie widowiskowy ogien z rury