Jak podłączyć DVD

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy sie da i jak to zrobić , podłączyć komputerowe DVD dor adyjka pioneer DEH 3600MP?? ile to może kosztowac??

czy naprawde nikt nie wie??

...moze spytam w jakim celu chcesz podlaczyc to DVD ? aby grało jak CD?

Aby oglądać filmy, mam rację?

tak masz racje

A czy to radyjko ma wbudowany telewizor?
Bo nie wiem jak sygnał video chcesz podłączyć do radyjka.

Jak masz zamiar kupować telewizorek to najlepiej 7 calowy i do tego pleja chyba dwójka jest z DVD. Irek tak ma w swoim cabrio.
A jak koniecznie chcesz komputerowe dvd to tylko laptoka musisz zabudować.

A tak poważnie to do czego ma służyć to DVD?

mam monitor LCD 7" mam chciałem jak najmniejszym kosztem założyć DVD
takie komputerowe to 80 zł naped, tylko czy sam naped podpiety da mozliwośc odtwarzania?
audio do radia na wejście a video na monitor

Raczej mi się nie wydaje bo do tego potrzebne coś co przeprowadzi obróbke strumienia i coś co tym DVD sterować bedzie.

Podpięcie samego tylo napędu kompletnie nic nie da. Przecież w kompie też musisz mieć oprogramowanie żeby móc odtworzyć film.

No wlasnie... to podobnie jak z próbami odtwarzania MP3 ze zwyklego CD bez dodatkowych "czarów" podłączonych...

to jakby to zrobic??
jakimś tanim kosztem?

Ja sobie tak myślę że tanim kosztem się niestety nie da... trzeba by zainwestować. Widzialem gdzies przenosne DVD (coś w stylu discmana) z wyjściem VIDEO - może by tak sobie cos w tym stylu założyć ??

no w sumie
całkiem spoko pomysł

Cytat:
2005-05-04 16:33:10, korekpl pisze:
Ja sobie tak myślę że tanim kosztem się niestety nie da... trzeba by zainwestować. Widzialem gdzies przenosne DVD (coś w stylu discmana) z wyjściem VIDEO - może by tak sobie cos w tym stylu założyć ??

To jest myśl! Widziałem coś takiego już i działa całkiem fajnie. Niestety nie orientuję się wogóle w jakich cenach takie przenośne dvd może być. Ale polecam to rozwiąznanie

...poszukałem i jest coś DVD przenośne 12V do auta
i jeszcze jedno - tańsze (chyba to samo)

[ wiadomość edytowana przez: korekpl dnia 2005-05-04 17:05:09 ]

Cytat:
2005-05-04 16:59:54, korekpl pisze:
...poszukałem i jest coś DVD przenośne 12V do auta i jeszcze jedno - tańsze (chyba to samo) [ wiadomość edytowana przez: korekpl dnia 2005-05-04 17:05:09 ]

No piękniusie takie przenośne DiViDi jest