| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Joka89 OPEL OMEGA Zgierz | 2005-04-27 20:55:55 Mam kłopot z el. szybą dokładnie prawą jak wcisne przycisk i przytrzmam szyba sie zamknie ale jak naprzykład w połowie zasuwania go puszcze szyba staje niewiem co jest, bo prawe okno zamyka sie bez problemu wystarczy przycisk przytrzymać przez 1sekunde i szybka sama sie zamyka. Czy to wina włacznika?? czy czegoś innego?? Acha gdy zamykam z centralnego felerna szyba też nie chce sie sama zamknąć w przeciwieństwie do prawej.
Dzięki za pomoc ![]() |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2005-04-27 20:57:49 otworzyć do końca, następnie od razu zamknąć do końca, chwilę przytrzymać i zaprogramowane |
Joka89 OPEL OMEGA Zgierz | 2005-04-27 21:06:07 dzięki aż wstyd że to takie prostre ale nigdy bym sie niedomyslił heh Już miałem rozbierać boczki dźwi patrzec po kablach i wyjać przełącznik przy skrzyni Dzięki oszczędziłes mi kupe rpboty |
OMEGATSZL288 LOB MEMBER Opel Omega A Wola Żyzna | 2005-04-28 11:22:00 ten sam problem jest u mnie . Dobrze że mrs. Janusz jest z nami. Dzięki Pozdrowienia |