Tuning Optyczny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Heja.Gdzie można złapać ospojlerowanie do Forda Oriona i niedrogo.

poszukaj na giełdach samochodowych tam jest tego od ....
ja na szczęście jak kupiłem orionka to miał już spojlery (RS)

polecam giełde a co do dokładek, zderzaków prgów i takich tam to przód i progi powinny być takie jak w hatchbacku co do tyłu to nie jestem pewien

Cytat:
2005-03-31 00:13:43, saintadamus pisze:
polecam giełde a co do dokładek, zderzaków prgów i takich tam to przód i progi powinny być takie jak w hatchbacku co do tyłu to nie jestem pewien

niop bo to sedan i tył dłuższy jest

może zamiast wydawać kase na spoilery(które i tak ograniczają jazde po dziurach) zastanowić się nad glebnięciem autka? myśle że o wiele lepiej to wygląda ale to tylko moje skromne zdanie

progi i przednią dokładke poszukaj w używkach oryginalnych, a co do tyłu tez byłoby najlepiej tak zrobić (aby utrzymać jednakowy styl przeróbki), ale tutaj może być problem z dostępnością takiej dokładki w oryginale

To co piszą koledzy, to najlepsze rozwiązanie. Możesz poszperać też po Allegro. Z progami nie powinno być specjalnych problemów ze znalezieniem. Problemy będą natomiast przy tylnym zderzaku. Mam spostrzeżenie co do Twojego autka: czy nie masz za bardzo "cofniętego" w kierunku szyby spojlera na bagażniku? Bo wygląda to jakoś tak dziwnie

Spojler był tak od początku jak kupiłem essiego. Mam pytanko gdzie znalazłeś kolego takie ładne białe lampy do tyłu swojego essa??

dokladke na przod do mk5 mial kolega slawasa do sprzedania... progi rs do mk5-6 widzialem na allegro....orginaly to zadkosc, rarytasiki od mk 5 w gore, w kazdej wytworni spoilerow znajdziesz zderzaki ospoilerowane i do kompletu progi.

Lampeczki kupiłem pod tym adresem: www.tuning24.pl

Cytat:
2005-04-07 15:57:42, Pawel_AMG pisze:
Lampeczki kupiłem pod tym adresem: www.tuning24.pl

Ja też