Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Tomasz1023 HF MEMBER Getz1.3/i 30 1.4/ Będzin/Clonmel | 2005-04-29 14:37:05 A czemu nie borygo, petrygo??????????co z nimi nie tak?Ja leje i nic sie nie dzieje! |
![]() jarrni HF MEMBER Hyundai Lantra Piaseczno | 2005-04-29 15:03:56 No wlasnie ja tez leje petrygo i nic sie nie dzieje!!!!!! I wcle nie uwazam aby petrygo bylo gorsze od shella czy mobil??? Jakos nie kusza mnie do konca te wszystkie kolorowe reklamy zachodnich koncernow. W oderwaniu od watku wczoraj poczytalem sobie na stronie castrola o olejach mineralnych, zastanawialem sie dlaczego taki tani jest castrol mineralny. Uprzedzam mam go zalanego w silniku i nic sie nie dzieje odrazu mowie mam 200kkm zrobione na tym silniku (4l barylka kosztuje w promocji w markecie 49zł ![]() ![]() ![]() |
![]() Tomasz1023 HF MEMBER Getz1.3/i 30 1.4/ Będzin/Clonmel | 2005-04-29 15:22:12 Tak samo jest z paliwem- wszyscy twierdzą-myślą że Shell, czy BP ma lepsze paliwo a Orlen i inne stacje nie! Prawda jest taka że wszyscy bez wyjatku biorą paliwo z "głównego baku" który znajduje sie 100 km przed Warszawą! Sam widziałem jadąc trasą jak cysterny Shella, BP i chyba Naste tam się kierowały....
A tam wiadomo -za bramą wszystko dziać sie może.... |
![]() jarrni HF MEMBER Hyundai Lantra Piaseczno | 2005-04-29 15:49:33
Ok z tym sie zgadzam ze wybor jest indywidualna kwestia, ale ja bym nie wierzyl tak bardzo w opowiadania serwisow bo wiadomo juz nie od dzis ze serwisy potrafia za jedna wizyta pol samochodu wymienic ![]() ![]() Zauwazyliscie moze ze teraz jest taka sama reklama Mobila jak rok temu??? Ja zauwazylem jednak mala roznice. W zeszlym roku bylo haslo "silniki nie wykazuja zadnego zluzycia po 300.000km, a w tym roku juz 320.000 ciekawe czy za rok bedzie 340000km. No i oczywiscie w reklamie jak pokazuje "barylke" Mobila to jest to 0w40 a nie 10w40 a o 15w40 nie wspomne. |
![]() gadiemus HF MEMBER Zafira Warszawa | 2005-04-29 17:29:40 Petrygo, borygo peniwe nie są złe. Do rewelacji też nie należą. Ja ok. 2 miesięcy temu wyieniałem termostat oraz płyn chłodniczy. Kupiłem jakiś ford'owski, ponoć niezły. Faktycznie jest ok. fajnie się sie nagrzewa od zera, w miarę długo trzyma zanim się włączy wentylator. Generalnie jestem zadowolony. Każdy robi jak uważa, poradzić się można ![]() Gadi |
![]() jarrni HF MEMBER Hyundai Lantra Piaseczno | 2005-04-30 09:46:45 Spoko nie musisz przepraszac nikogo nie uraziles i mysle ze i ja nikogo nie urazile (mam nadzieje) ![]() |