Wyjazd z Wawy do Borek 29.04.2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie jutro wyjezdzamy do borek. Kto jedzie i o ktorej godzinie? Ja bede wyjezdzal okolo 16.30

Ja jesem z Jacem i Q umówiony o 17 na trasie Katowickiej na wysokoći skrętu na Piaseczno przez Magdalenke....

Jak by co to tam poczekamy ok?? Pasi Ci?

Bartek nie odbiera, mam nadzieję że to przeczyta.

Umawiamy się o 17:00, na drodze Katowickiej, na skrzyżowaniu drogi biegnącej (w lewo, jadąc od Warszawy) do Piaseczna/Magdalenki.

Klubowicze jadący z Wawki proszeni są o skręcenie na tym skrzyżowaniu w prawo i zatrzymaniu się zaraz za zkręten (tam bedzie punkt zborny).

Wlasnie rozmawialem z Jackiem i juz mniej wiecej wiem bede o 17.00 do zobaczenia panowie jak bym zabladzil czy cos to bede dzwonil

[ wiadomość edytowana przez: Bartek1112 dnia 2005-04-28 16:39:17 ]

No to sie widzimy o 17

a ja , Lego, i Maciek ruszamy w sobote ok 9:00

Tomek ale zostajesz na noc z soboty na niedziele?

Kurde, oczywiście jak zwykle przed wyjazdem okazuje się że są rzeczy ważniejsze. Tym razem imieniy teścia w sobotę, więc wyjazd sobotni odpada...
Pracuję jescze nad wieczorem z soboty na niedzielę ale ciężko mi ida negocjację z moją połową...

ja zostaje, afkors, nocleg załatwiony

Cytat:
2005-04-28 21:25:19, MaciekGT pisze:
...Pracuję jescze nad wieczorem z soboty na niedzielę ale ciężko mi ida negocjację z moją połową...

Ach te kobiety

Cytat:
2005-04-28 21:25:19, MaciekGT pisze:
Kurde, oczywiście jak zwykle przed wyjazdem okazuje się że są rzeczy ważniejsze. Tym razem imieniy teścia w sobotę, więc wyjazd sobotni odpada... Pracuję jescze nad wieczorem z soboty na niedzielę ale ciężko mi ida negocjację z moją połową...

przyspiesz negocjację, bo do soboty coraz mniej czasu

Cytat:
2005-04-28 22:16:54, Tomek-Mydlowski pisze:
przyspiesz negocjację, bo do soboty coraz mniej czasu

Kurde, już nie mogę sie doczekać

Tomek ziomku żoliborski, Kazak, Bartek, Qlogic i inni....

BĘDZIE PIĘKNIE

Szerokiej drogi i dobrej zabawy

Proszę tam piotr'ka obgadać porządnie... a wogóle to go zbesztać!

Wychodze z domu. Do zobaczenia o 17!

Miłej zabawy - ja za to idę pod wodę w ten weekend.

Ja zapewne stawię się jutro w godzinach porannych
Jeśli ktoś jeszcze jedzie z Wawy, oraz ma zamiar powrócić jutro wieczorem jak najbardziej mogę go zabrać

Pozdrawiam - SpeedR

!UWAGA!

Ja i Lego spotykamy się jutro tj sobota o godz 9:20 na parkingu tuż obok rozjazdu kraków - katowice

Tzn - jadąc przez janki, odbijamy w prawo na katowice, przejeżdzamy wiadukt i stajemy gdzieś na parkingu przy sapermarkecie.

PS speedR - WŁĄCZ TELEFON

Cytat:
2005-04-29 20:19:24, Tomek-Mydlowski pisze:
... PS speedR - WŁĄCZ TELEFON

Oh fuck! Właśnie do mnie dotarło, że mój tel. wyświetlił mi uroczy napis na wyświetlaczu "brak dostępu do sieci, tylko poł. alarmowe"