Prywatne blachy...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
am czy któryś z szanownych klubowiczów orientuje sie na temat blach prywatnych? Ile to kosztuje jak sprawdzic czy wyraz który chce jest juz zajety i najwazniejszy czy te blachy przechodza mi z samochodu na samochod, czy za kazdym razem musze placic te pieniadze? Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam

z tego co slyszalam te blachy nie przechodza na inny samochod i musisz je wymieniac razem z autkiem, ale moge sie mylic

Oluniu doobrze mówisz... a koszt to ok 1tyś

Tablice indywidualne mogą być wydane na wniosek właściciela pojazdu, zamiast tablic zwyczajnych (za dopłatą). Właściciel sam ustala treść wyróżnika pojazdu. Indywidualny wyróżnik pojazdu nie może zawierać treści obraźliwych lub niezgodnych z zasadami współżycia społecznego. Tablice indywidualne są wydawane tylko dla samochodów i motocykli.

Budowa: 1 litera + 1 cyfra + 3-5 liter (1 lub 2 ostatnie mogą być zastąpione cyframi)

PS. Przy zmianie pojazdu tablice NIE zostają zachowane.

[ wiadomość edytowana przez: BaD_BoY_KrK dnia 2005-05-01 20:11:38 ]

Cytat:
Oluniu doobrze mówisz... a koszt to ok 1tyś

dziekuje Irku , a jeszcze co do kosztow to u nas nie wiem ile w tym jest prawdy to okolo 1500 zl no a to chyba duzo

Hmmm z tego co słyszałem to 1000 PLN + opłata za zwykłe "blachy"

Cytat:
2005-05-01 20:12:16, BaD_BoY_KrK pisze:
Hmmm z tego co słyszałem to 1000 PLN + opłata za zwykłe "blachy"

dlatego napisalam ze nie wiem ile jest w tym prawdy ze u nas 1500zl

Ciekawe czy ktos sie połakomi na tablice... FEFK-1

[ wiadomość edytowana przez: Irekcity dnia 2005-05-01 20:42:40 ]

ja czekam na tabliczki ETM17PP - gdzie cyferki oznaczaja numer w klubie a literki z tylu to inicjaly

Cytat:
2005-05-01 20:23:52, Irekcity pisze:
Ciekawe czy ktos sie połakomi na tablice... FEFK-1 [ wiadomość edytowana przez: Irekcity dnia 2005-05-01 20:42:40 ]

Wygląd: białe tło, czarne znaki
Budowa: 1 litera + 1 cyfra + 3-5 liter (1 lub 2 ostatnie mogą być zastąpione cyframi)

np.

Wiec wchodzi w gre np. [K1 FEFK1]

PS. A TU MACIE WYRÓŻNIKI WOJEWÓDZTW I POWIATÓW

[ wiadomość edytowana przez: BaD_BoY_KrK dnia 2005-05-01 21:19:18 ]

Bad boy a jak to jest że niektórzy mają normalne ksywy lub imiona

Cytat:
2005-05-01 21:52:09, spychacz pisze:
Bad boy a jak to jest że niektórzy mają normalne ksywy lub imiona

No właśnie

Budowa: 1 litera + 1 cyfra + 3-5 liter ( DOWOLNE ) i 1 lub 2 ostatnie mogą być zastąpione cyframi

Do pieciu liter mozesz miec prawie wszystko

np. PO RSCHE albo NO LIMIT a i raz widziałem RMF FM7 ale to chyba zwidy miałem

Cytat:
2005-05-01 22:15:32, hans7 pisze:
np. PO RSCHE albo NO LIMIT a i raz widziałem RMF FM7 ale to chyba zwidy miałem

... niop ... ja tesh widziałem ... w Kraku saamochodu firmowe RMF FM na poodobnych śmigają .....

A ja widziałem fotkę barana który Sojemy Jeepowi zrobił rejertację JEEP. Problem z tym, że ów baran był z Poznania i suma sumarum rejestracja wyglądała: P0 JEEP Niezły Pojeb

Cytat:
2005-05-01 22:15:32, hans7 pisze:
np. PO RSCHE albo NO LIMIT

JEśli już to P0 i N0 ..... 0 to nie to samo co O

A co powiecie na to

Cytat:
2005-05-01 22:44:48, Kielek pisze:
A ja widziałem fotkę barana który Sojemy Jeepowi zrobił rejertację JEEP. Problem z tym, że ów baran był z Poznania i suma sumarum rejestracja wyglądała: P0 JEEP Niezły Pojeb

Ostatnia fotka u mnie w profilu

W zeszłym roku poznański wk odmówił wydania rejestracji PO LICJA