Kto by uwierzyl?!?!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ten kto tankuje gaz to napewno wie ktory waz jest przyczepiany do samochodu aby go zalac gazem.Dzisiaj mialem przyjemnosc urwac ten waz!!!Tak odjechalem i go urwalem bo zapomnialem odczepic!!!pech to pech!!!!!!

O kuwa lechu zdolniacha jestes jak nic ......
Proponuje tytul klubowicza roku a co na cpnie niezle pewnei ziali z ciebie....

lesiu a gdzies to tak zrobił??
i jak zapomniałes tak poprostu
zdolny chłopak wiac ze z elektryka

Chciałbym zobaczyć oczy tych gosci co to widzieli!! Widze że sie starzejesz bo łapie Cie skleroza

a ile kosztuje takie urwanie sobie weża ??

Eh wiecie dzis ten dzien jakis pechowy ja to samo złapali mnie niebiescy za to ze przejchałem skrzyzowanie na zołtym. Nie dało im sie wytłumaczyc ze bym nie wychamował i wogole. TO przez ta mature, stali i sie czaili dostałem 6 pktów i 200zł cholera a juz miałem kupowac auto a tak jestem w tył 200zł

Po mnie złapali 6 gosci to samo ewidentnie sie czepiali!! Ale mam naucze i bede troche wolniej jezdził i bardziej patrzył za kogutem niebieskim..aaaaaaaaaaaaa zły jestem na siebie!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: uszek dnia 2005-05-06 13:44:42 ]

) hehe. Uwaliłeś przewód gazowy? Gdzie był pan z obsługi? Przecież nie wolno tankować samemu.
T.

HA HA HA a ciekawe kto zgadnie na jakiej stacji Lesiu urwal weza to dostanie waphelka

Nie podpowiadajac stalo sie to nie na mojej zmianie gdyz spalem sobie wtedy smacznie w domku.

Fakt ze gaz powinny obslugiwac pracownicy ale czesto ludzie tankuja sami bo to nic trudnego, no poza tym ze trzeba pamietac o odczepieniu weza

Pozdro lesiu i nic sie nie martw ubezpieczalnia pokryje wszystko bo gdyby nie to by nie bylo tak wesolo. Niby to tylko zlaczka ale uwierzcie mi ze koszty sa duuuuze

Czyż by STaToIl??????????

Cytat:
2005-05-06 13:43:07, uszek pisze:
Eh wiecie dzis ten dzien jakis pechowy ja to samo złapali mnie niebiescy za to ze przejchałem skrzyzowanie na zołtym. Nie dało im sie wytłumaczyc ze bym nie wychamował i wogole. TO przez ta mature, stali i sie czaili dostałem 6 pktów i 200zł cholera a juz miałem kupowac auto a tak jestem w tył 200zł Po mnie złapali 6 gosci to samo ewidentnie sie czepiali!! Ale mam naucze i bede troche wolniej jezdził i bardziej patrzył za kogutem niebieskim..aaaaaaaaaaaaa zły jestem na siebie!!!!! [ wiadomość edytowana przez: uszek dnia 2005-05-06 13:44:42 ]

Na ktorym skrzyzowaniu i gdzie sie tak czaili

no to panowie uwazajcie !!
ostatnio policja z Rzeszowa robi akcje i łapie ludzi ktorzy niemaja zapietych pasow. Jest to karaz w wysokosci 100 zl od osoby i 2 pkt karnych. Czaja sie za drzewami i w takich zarosnietch miejscach.
Pozdro dla calego klubu

Cytat:
2005-05-06 22:08:36, Rybson pisze:
Na ktorym skrzyzowaniu i gdzie sie tak czaili

koło centrum 4 stali za 3 samochodami ktore wczesniej złapali!

Mnie moga łapac w poldk uzawsze zapiete a w maluchu niech próbuja udowodnic ze nie zapiete - zawsze zapinam bo inaczej sie jechac nie da.....

...:::jak moz na o tym zapomniec skoro to pracownik stacji jest odpowiedzialny za przypinanie i odpinanie węża. Nie widziałem jeszcze nigdzie samoobsługi przy LPG:::...

A ja widzialem

Zawor zaworem, dobrze ze Lesiu sobie dystrubutora pod dom nie podprowadzil . A na tym statoilu to od dawna mowilem ze maja koslawa obsluge .

Pozdrawiam

a mi sie wydaje ze bali sie podejsc

Tankowanie przez nieuprawniony personel jest niezgodne z prawem, tankujący powinien mieć przeszkolenie czy jakoś tak.

Dystrybutor powinien być zabezpieczony przez niepowolanym użyciem przez osoby trzecie. Dziwne, że firma ubezpieczeniowa uznała to.

Na wielu stacjach w Wawie, dodatkowo stawiany jest słupek przed samochodem lub stojak, żeby właściciel nie odjechał.
T.

Cytat:
2005-05-10 14:10:22, Toom pisze:
Tankowanie przez nieuprawniony personel jest niezgodne z prawem, tankujący powinien mieć przeszkolenie czy jakoś tak. Dystrybutor powinien być zabezpieczony przez niepowolanym użyciem przez osoby trzecie. Dziwne, że firma ubezpieczeniowa uznała to. Na wielu stacjach w Wawie, dodatkowo stawiany jest słupek przed samochodem lub stojak, żeby właściciel nie odjechał. T.

widocznie w warszawie jest wiecej blondynek a my w stalowej mamy tylko jednego Lesia

Heh. NIedowiary. Kiedys widzialem fote jak babka wyrwala waz z dystrybutora ale chodzilo o ciekle paliwko.
Jak nast razem Cie zobacza na staci LEchu to pewnie ze 3-ech wyjdzie do Ciebie wlacznie z Mniakiem