Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() fatboy82 LOB WETERAN A 3.0 24V R6 Warszawa | 2006-10-22 03:12:21 Ja troszke z innej beczki, ale na temat nawiewow ![]() Wczoraj wymienialem radyjko fabryczne na Alpinke i z wyjeciem starego byly straszne klopoty. Chlopaki meczyli sie 1,5h, ale zakonczyli sukcesem i teraz delektuje sie nowym dzwiekiem ![]() - w ogole nie reaguje na suwak ciepla i zimna, w kazdym polozeniu tak samo grzeje - z nawiewow przy drzwiach zasuwa cieple, a ze srodkowego zimne (tego efektu nie jestem w stanie osiagnac, kiedy wszystko jest ok) - pomimo ze regulacja na co masz isc powietrze dziala, to nie moge wlaczyc obiegu zamknietego (normalnie nie wlacza sie wtedy gdy nawiew idzie na szybe) Pewnie kostke podlaczyli na odwrot (mam nadzieje, ze to to bo nie wiem co innego mogli zle podlaczyc), ale ciekawe ze takie objawy sa ![]() Omega jest z klima, wiec ze srodkowego tez normalnie idzie cieple powietrze ![]() |
![]() fatboy82 LOB WETERAN A 3.0 24V R6 Warszawa | 2006-10-22 23:45:44 w odpowiedzi na samego siebie:
aby uzyskac taki efekt w Omci A nalezy kostke (ta ponizej) odpiac ![]() juz podpialem spowrotem i nawiewy smigaja jak trzeba ![]() |