Grzesiu w katalogu Auto Tuning Swiat ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Heya
Czy mi sie zdaje czy Grzechotnik jest na 73 str.
Jak zainstaluje skaner to wzuce skana
Pozdro dla calego klubu

[ wiadomość edytowana przez: taz dnia 2005-04-29 19:50:26 ]

niestety Taz ale to nie Golf Grzechotnika. Różni się kilkoma szczegółami które łątwo zauważyć : Ten w katalogu ma inne fele , ma przyciemniane szyby i najważaniejsze: Grzechotnika Golf ma małą ( ale ma ) naklejke klubu na tylnej szybie a ten z Neodesign nie na tak dumnej naklejki myśle że temat jest do zamknięcia. Chyba że się myle i Grzechotnik mnie poprawi albo ktoś inny

[ wiadomość edytowana przez: Grochu15 dnia 2005-04-29 20:18:04 ]

A ja se daje łeb uciąć że to jest golf grzechotnika!! moge sie założyć o skrzynke czyścioszki !! hahah

Rzeszowiak chociaż raz sie z toba zgadzam
zaczekajmy na Grzeska

Neodesign poszukuje takich aut :

Seat Toledo 2

BMW E46 - Cabrio, Coupe, Limuzyna, Kombi

Audi A4 B5

[ wiadomość edytowana przez: taz dnia 2005-04-29 20:25:01 ]

To robimy zakład Rzeszowiak o piwo ( na więcej mnie nie stać ). Porównajcie auto ze skanu Taza z fotkami Golfa Grzechotnika w opisie jego fury. wprawne oko zauwazy wiele szczegółów które je odróznia. Mi najbardziej nie dają spokoju zderzaki ( niby identyko ) fele i szybki.

Conajmniej 3 z tych fotek to vt, wiec pewnie golfa tez poprawili na kompie wg. ich widzimisie, zdjecie oryginalne moglo byc zdjeciem samochodu grzechotnika.

Przyznaje ci tomeq racje. nie pomyślałem o vt . Pewnie pomysleli że autko poprawiają tak jak im sie podoba a nie jak Grzechotnikowi no i umieszczą go w katalogu. Ale Grzesiu i tak powinien sie cieszyć że jego autko jest w katalogu ( pozmieniane bo pozmieniane ale jest )( piękne autka zawsze powinny być umieszczane w katalogach )

Tak to Golf Grzechotnika.
chwalił sie ze do katalogu został ozrobione Vt wiec to jego auto.
Jedyne w polsce narazie z tym kompletem wiec koneic tematu.
Vt robił iacoski - wiekszosc aut jest tak robionych brak naklejke klubowych , ciemne szyby , czasem wydech itp itd a w realu tego nie ma !!!!!

Tak to Grzesio a z tego co widze to ze 3 autka nie sa poprawiane VT

to napewno on jeszcze jeden widzilem z atki samym zderzakim z tyłu ale tmaten ma znowu inny spoiler z przodu tak ze to napewno grz

Grochu 15 kiedy postawisz pifo ??

No to macie foteczki autka Grześka

Cytat:
2005-04-29 22:53:14, Grochu15 pisze:
Przyznaje ci tomeq racje. nie pomyślałem o vt . Pewnie pomysleli że autko poprawiają tak jak im sie podoba a nie jak Grzechotnikowi no i umieszczą go w katalogu. Ale Grzesiu i tak powinien sie cieszyć że jego autko jest w katalogu ( pozmieniane bo pozmieniane ale jest )( piękne autka zawsze powinny być umieszczane w katalogach )

Kuba ja ci mowilem ze oni sobie sciemnili szybki komputerowo i maja

a i panowie ten grill na zdjeciu z katalogu tez jest krzywy

Panowie Grzesiu wpadnie wieczorem na forum i juz widzial fotki bo pojechal po katalog
jak mu powiedzialem to odrazu pop katalog

Wiesz co taz.
Chyba ty jednak wylecisz z tego forum za nabijanie postów i robienie burd.....
Dorosnij troche i odezwij sie za kilka lat jak bedziesz duzy.

Ok Czuczu dzieki ze dajesz mi szanse
Respekt dla Ciebie
Napewno odezwe sie za pare lat

Cytat:
2005-05-03 11:44:53, CZUCZU pisze:
Wiesz co taz. Chyba ty jednak wylecisz z tego forum za nabijanie postów i robienie burd..... Dorosnij troche i odezwij sie za kilka lat jak bedziesz duzy.

Czuczu czego sie młodego czepiasz nie pamietasz jak Ty miałes 15 lat i jaki byłes napalony na wszytsko i wszytsko chciałes zrobic pierwszy. Mozesz go temperwac to opadna mu zapały. Ale chłopak jest po prostu narwany i robi szybciej niz mysli to sie czasami chwali ale tylko czasami. Tak wiec chciał dobrze ale mu nie wyszło A poza tym nie wiem po co sie rozwodzic na temat czy to Grzechotnika samochod czy nie jak przyjdzie to sam wam powie. Pozdrawiam

SPAMOWAŁ NA FORUM.
Dostał 2 razy ostrzezenie.
7 dniowa przerwa da czas do namysłu co nalezy zmienić w pisaniu .....

Witam. Po pierwsze to przyjzyjcie sie uwaznie a potem sami oceniajcie. To jest moje auto bo takie było założenie że będzie w ofercie firmy. Jak powiedział właściciel firmy mało aut w ofertach w gazetach nie jest poddanych vt. zminili szybki bo są ciemne , grill bo był seryjny i felgi bo były to moje 16 a nie 17 z glebą tak jak to miało być. ale żeby rozwiać wątpliwości to podpowiem tak . Boczne listwy nie są w kolorze i z tyłu nie ma dwururki tak jak każdy by to zrobił. ja niestety jeszcze tego nie zrobiłem . ale musze powiedzieć że moje falusie są lepsze mimo że 16" ..... tak wiec to byłoby na tyle i wydaje mi się że na tym koniec tematu. ja się cieszę i klubowicze chyba tesh. pozdro