Sportowe zawieszenie i brak rozporki !! EFEKTY !! Foto

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakis czas temu dosyc glosno poruszony byl temat rozporki i jej przydatnosci... Wiec niech te fotki beda przestroga dla tych ktorzy twierdza ze rozporka nic nie pomaga. Efektem jazdy bez niej sa popekane kielichy...

Prawy:

Image Hosted by ImageShack.us

I lewy:

tazz jakos szybko to sie stalo - niedawno zakladales zawiasik

Ja ide do siebie zobaczyc ... bo ze tak powiem mam zawias duzo twardszy od Twojego i sily dzialajace na kielich tez sa wieksze ....
ale coprawda mam rozporke

tylko ze tazz mieszka w warszawie....tutaj dziury sa konkret i zadne miasto nie moze sie z tym rownac...Przynajmniej ja tak to widze.

Cytat:
2005-04-25 13:18:33, rex pisze:
tylko ze tazz mieszka w warszawie....tutaj dziury sa konkret i zadne miasto nie moze sie z tym rownac...Przynajmniej ja tak to widze.

Rex przyjedź do mnie to zobaczysz prawdziwe dziury u was to co najwyżej pory w asfalcie można dostrzec. Najgorsze drogi są na południu Polski. To niestety smutny fakt

kurcze...niezaciekawie to wygląda...muszę zerknąć jak to u mnie wygląda choć podobno w rs2k jest to wszystko troszkę sztywniejsze

Efekt jest taki ze autko myszkuje jak szalone i na prostej ciagnie raz w lewo a raz w prawo

no panowie ja mam pytanko .mam springi zmienione, generalnie autko jest nizej ale twardośc została ta sama,bo amorki zostały seryjne , czyli wynika ze coś takiego mi nie grozi .teoretyczne ,tylko zastanawia mnie jedna rzecz gdzie mam nabyc rozpórke bo takową chcę miec ,skoro mam wielką patelnie pod maską która uniemozliwia montaz,moe ktos ma na to patent

Sprzedaje tylną rozpórkę SPARCO, może się komuś przyda, jest wątek w ogłoszeniach, info na priv, pozdrawiam

nosek.....powertech to bardzo twardy zawias.....wcale nie jest powiedziane ze koni jest duzo twardsze

nio właśnie...rozpórka musi być przy sportowym zawiasie bez dwóch zdań.....

jeżeli są same sprężyny sportowe to raczej nic takiego sie nie może stać.....bo twardością bardzo wiele ustępują prawdziwym kitom

Sprawdzilem u mnie sysko ... i nie ma zadnych pekniec ... jezdze po Gdanskich dziurach jak wariat ... czyli jednak ta rozporka cosik daje

Acha Micab ... mozemy kiedys porownac ... ja sie prawie moge zalozyc ze moje jest twardsze

Czy w przypadku sportowego zawiasu tylna rozórka jest równiż konieczna ?

Cytat:
2005-04-25 14:43:10, -OMEN- pisze:
Czy w przypadku sportowego zawiasu tylna rozórka jest równiż konieczna ?

tył to całkiem inna bajka.....tam nie masz tak dużego obciążenia w postaci silnika, więc nic złego nie powinno się dziać.....ale założyć napewno nie zaszkodzi u siebie mam przód i tył

może ktoś dołączy efekt sportowej zawiechy i niskiego profila na felach... i komplet rachunków za prostowania... swego czasu miałem Seata Ibizę EVO-1 na bardzooo.. twardym zawiasie.. i mi się pas przedni odgiął... nie mówiąc od odkręcaniu się śrub deski rozdzielczej.. i od tego czasu mam dość...

.. hmmm .... ja musze u siebie poopatrzyć ..... tesh na razie bez rozpórki śmigam .... .....

Ja dziś sprawdziłem kielichy u mnie . Na szczęścei zero pęknięć

Ale czasem mi też myszkuje auto, tylko nie wiem, czy to nie wina kartofli kormoran winter, skoro już ciepła, albo bocznych podmuchów wiatru .

Ja mam rozporke przod i tyl ... i mam nadzieje ze to sie bedzie do kupy trzymalo ... a jak nie to bedziemy spawać

Bedzie spawanie jak nic Jush ja im dam pekanie !! Pekaniu mowie stanowczo NIEEEE !!

ale ci popękały ..eee...

... hehe ... mi na raazie na szczęście nic nie spękało .... ......