| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CARORACER Miłośnik FSO Polonez Caro + 1.6 GLI Tuchów | 2004-11-17 19:37:31 czy to cos daje i czy jest sens w samochodzie z inst. gaz. bez kompa, silnik na wtysku jednopunktowym bosha, bo cos nie chodzi tak jak ma i chce wiedziec czy to cos pomoze, a z drugiej strony co ma ta inst. do kompa chyba wielkie g... |
![]() Mebig Miłośnik FSO Peugeot 307 Poznań | 2004-11-17 22:44:10 Napisz co masz nie tak, to moze cos poradze. |
CARORACER Miłośnik FSO Polonez Caro + 1.6 GLI Tuchów | 2004-11-18 08:42:42 dobra, no przygasa mi, w ogole wydaje mi sie ze przy zmianie biegow obroty za bardzo spadaja, jak wlacze luz to mi przygasa, po przegazowaniu mi tez przygasa, na benie tez to wystempuje tylko bardzo slabo wydaje mi sie ze komp sie ratyje i nie jest to tak odczuwalne na benie to spadaja tak z niecale 100 obr/min, a na gqaazie to wiecej nawet do 700 i zdarza sie ze nizej, zadko ale moze tez zgasnac szczegolnie przy zakrecie, lub jak odpalam mam na benie jest ok, przegazowuje by osiagnal 2500tys obr wtedy przelancza sie na gaz i obroty spadaja tak do 700 |
CARORACER Miłośnik FSO Polonez Caro + 1.6 GLI Tuchów | 2004-11-18 23:12:03 no dobra ale czy to zbieg okolicznosci ze po zalozeniu gazowni, by mi sie cos z cewka lub zaplonem podzialo ja bym raczej stawial na ta gazownnie |