Fotele od Leganzy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam mały problem wymieniam nie długo fotele u ojca w leganzie na skurzane fotele które wkładam sa kmpletne a mój problem polega na tym ze stare welurowe chciałbym jakos upchnac do mojego esperaka wiem ze szyny bede musiał troszke przerobic ale chodzi mi o to czy sie zmieszcza bo jak wiadomo espero jest troszke mniejsze w srodku od leganzy chodzi mi tylko o przednie siedzenia i co wy na mój problemik koledzy klubowicze

Cytat:
2005-05-04 22:34:35, marcin21100 pisze:
mam mały problem wymieniam nie długo fotele u ojca w leganzie na skurzane fotele które wkładam sa kmpletne a mój problem polega na tym ze stare welurowe chciałbym jakos upchnac do mojego esperaka wiem ze szyny bede musiał troszke przerobic ale chodzi mi o to czy sie zmieszcza bo jak wiadomo espero jest troszke mniejsze w srodku od leganzy chodzi mi tylko o przednie siedzenia i co wy na mój problemik koledzy klubowicze

A jaki masz problem?

chodzi mi dokładnie o to czy sie zmieszcza na szerokosc bo sa troszke szersze niz w espero no i jak by podłaczyc elektryke bo sa sterowane elektrycznie i podgrzewane

ja także nie bardzo rozumiem - elektryczne i podgrzewane skórzane chcesz założyć u ojca w legzie - a stare welurowe u siebie??? Bo welurowe z legzy nie są chyba el. i podgrzewane - tylko skóra miała tą opcję - ale jeśli są i chcesz to zamontować u siebie - to sporo roboty z tym będzie...w espero były tylko podgrzewane (musisz poszukać przełączników - popytaj takiego gościa na allegro ciągle nie może się biedak pozbyć skórzanych krzeseł do espero - a podobno ma sterowanie z jakiegoś innego rozbitka).

na pytanie czy sie zmieszcza sam sobie odpowiesz..empirycznie..jesli zas chodzi o podlaczenie bo z tego co mowisz maja one elektryczna regulacje no to po prostu znajdujesz zrodlo napiecia 12V w samochodzie i podpinasz..przeciez modul sterujacy jest i tak chyba wbudowany w fotel potrzeba mu tylko pradu..

tez nie bardzo rozumiem problem. Sprawdzic to mozna latwo - centymetr i miara dostepne sa chyba wszedzie. Klucze do odkrecania srub rowniez

A kwestia podgrzewania i sterowania tymze to chyba juz raczej robota dla elektronika/elektryka amatora - np. dla mnie, choc moje ambicje szly by raczej w inna strone niz takie niepotrzebne (dla mnie) bajery