Lotka na tylną klapę

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chciałem się dowiedzieć gdzie można nabyć lotkę na tylną klapę do Omegi B sedan. Może być używana, może ktoś ma jakiś namiar...???

A ja byłbym zaiteresowany czymś takim do kombi.

Cytat:
2004-07-29 20:35:07, YAREQ9971 pisze:
Chciałem się dowiedzieć gdzie można nabyć lotkę na tylną klapę do Omegi B sedan. Może być używana, może ktoś ma jakiś namiar...???

Nie wiem, jak ta wygląda, ale jest możesz się zapytać :link

niestety nie jestem zarejestrowanym alegrowiczem buuuuu i nie stety nie mogę nawet zadać pytania sprzedającemu ,a kontaktu nie podaje. Trudno będę musiał poradzić sobie w inny sposób. Dzieki za pomoc

Wysłałem zapytanie do gościa z prośbą o fotki. Jeśli się odezwie, to dam znać.

Do kombi znalazlem coś takiego:tutaj

i pewnie sam takie cuś kupię .... ale dopiero jak będę robił tylną klapę

Znalazłem koło Rzeszowa takich miłych gości którzy to sprzedają spojlery, malują i montują. Firma nazywa się GLADIUS. tel dla zainteresowanych

609 606 137.

Taki spoiler do mojego auta kosztuje ok 140zł + malowanie i montaż to ok 300zł. Myśle że to rozsądna cena

To jest producent tych lotek :
http://cetus.toya.net.pl

W sumie oferta spora. Ale czemu tak mało mają do Medzi A, i tylko jedno foto. mogli by jeszcze dodać coś na przód było by cool

Fajnie fajnie, ale nie mają lotki do Omegi A Caravan, może pasuje od Omegi B, nie wiem zaptyam ich.

Cytat:
2005-06-01 14:06:24, OMENATOR pisze:
Fajnie fajnie, ale nie mają lotki do Omegi A Caravan, może pasuje od Omegi B, nie wiem zaptyam ich.

Poszukaj po szrotach.Mi się udało kupić oryginalną lotke IRMSCHERa w idealnym stanie za 70zł

Cytat:
2004-07-29 23:02:47, paweldm pisze:
A ja byłbym zaiteresowany czymś takim do kombi.

również jestem zainteresowany.

szukam lotki do Omy C Caravan
oraz grilla...