| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
yogikrakow Omega tzw. C 2.5TD Janów Lubelski / Kraków | 2005-05-10 14:25:09 Witam i o poradę pytam
Mam radyiko takie jak w temacie (cart 2007) nawet fajne, bo i telefonik jest, ale nie ma CDka Czy może mi ktoś powiedzieć, czy radio to obsługuje zmieniarkę?Na przednim panelu nie znalazłem czegoć takiego jak przycisk CDC.
I jeszcze jedno pytanie - jak to ustrojstwo wydłubać? (Omega C) Odkręciłem cztery śrubeczki ale coś to radyiko trzyma. Czy sa jakieś zaczepy do podważnia? Nie chcę ciągnąć na siłę, żeby czegoś nie urwać. Z góry dzięki za odpowiedzi |
Grande Kluska Wawa/Eudezet | 2005-05-10 14:33:59 Jeśli radyjko ma rozmiar 1DIN i nic nie wykombinowali to po wykręceniu śrubek powienieneś włożyć takie "dźbolki" w otworki. Taka sama opcja jest w Blaupunktach... Jeśli nie masz tego ustrojstwa to powinny wystarczyć nity, dośc grube druciki... albo w ostateczności gwoździe. Chodzi o to aby odchylić zaczepy, które trzymają radio.
Jeśłi po włożeniu będzie dalej stawiało opór to spróbuj je odchylić na zewnątrz radia - powinno zadziałać. |
yogikrakow Omega tzw. C 2.5TD Janów Lubelski / Kraków | 2005-05-10 14:46:24 Dzięki Panowie
Zaraz po robocie spróbuję radyjko wyciągnąć i zobaczę jak jest z tyłu. Zrobię jakieś fotki, co by innym na przyszłość się przydało. PS. Radyjko jest wielkości 2DIN (takie duże jak te http://elektron.pol.lublin.pl/users/djlj24/studio24/oem1/opelnew.htm ) Podobne do CCRT 2008 tylko nie ma tej zmieniareczki na dole ale za to jest telefonik po prawej |
yogikrakow Omega tzw. C 2.5TD Janów Lubelski / Kraków | 2005-05-14 18:52:42 Chciałem porposić o wyjaśnienie czy do odpowiednich końcówek złącza tego co również obsługuje wyświetlacz, telefon, możliwe jest również podpięcie zmieniarki CD? Nie mam gdzie umieścić zdjęć, ale wsyzstko co potrzeba wicdoczne jest na zdjęciach na tej stronce: http://www.auto24.ee/products/detail_product.php?id=48683 Proszę o podpowiedzi |
MarekV6 LOB NET MEMBER Oma + Hornet :-) Poznań / Solingen | 2005-05-14 21:22:38 ja do wyciągnięcia tego użyłem szprych rowerowych |