Felgi rekinki gratis

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie ale numer wracając dzisiaj ze szkoły po maturce zajechałem do sąsiada. Zaczoł oglądać mojego (jeszcze) wechikuła i zauważył leko pordzewianą fele (która była do wymiany).A ja muwie mu że będe zmieniał na nowe z bmw.odpowiada mi on że ma jakieś zrobiłem taką mine, i pyta się czy chce zobaczyć. Oczywiście poszłem a on mi wyjmuje 3 fele od rekinka bmw w tedy zrobiłem całkiem inną
mine . A co najleprze pyta się czy ich nie chce bo mu zawadzają.
Oczywiście było by grzechem ich nie wziąść. I tak stałem się właścicielem 2 felg od rekinka oczywiście nie pogientych. I co o tym sądzicie.

A przyokazji sorki za ortografie.

Który to minister odpowiedzialny jest teraz za edukacje???
Błędy jeszcze moge zrozumieć, ale "poszłem" nieprzystoi maturzyście

Sorki jestem dyslektykiem, dysortografemi dysortografem .
Mam nadzieje że wiesz co to znaczy.

nie - jestes najzwyklejszym w swiecie Leniem !

A w cale że nie nawet na matuże za te 3d dostaje za free 5 punktów

Cytat:
2005-04-26 22:56:55, Arti811 pisze:
Panowie ale numer wracając dzisiaj ze szkoły po maturce zajechałem do sąsiada. Zaczoł oglądać mojego (jeszcze) wechikuła i zauważył leko pordzewianą fele (która była do wymiany).A ja muwie mu że będe zmieniał na nowe z bmw.odpowiada mi on że ma jakieś zrobiłem taką mine, i pyta się czy chce zobaczyć. Oczywiście poszłem a on mi wyjmuje 3 fele od rekinka bmw w tedy zrobiłem całkiem inną mine . A co najleprze pyta się czy ich nie chce bo mu zawadzają. Oczywiście było by grzechem ich nie wziąść. I tak stałem się właścicielem 2 felg od rekinka oczywiście nie pogientych. I co o tym sądzicie.

to masz bardzo dobrego kolege
/edit kazdy popelnia bledy jeden wiecej drogi mniej czy to wazne ?

Cytat:
2005-04-26 23:11:44, Arti811 pisze:

a wcale ze tak i chuj.....wymysł leni dla leni - Stefan kiedys zajebali by Ci linijka po lapach za taka ortografie to bys chodzil jak zegareczek.

Cytat:
2005-04-26 22:56:55, Arti811 pisze:
Panowie ale numer wracając dzisiaj ze szkoły po maturce zajechałem do sąsiada. Zaczoł oglądać mojego (jeszcze) wechikuła i zauważył leko pordzewianą fele (która była do wymiany).A ja muwie mu że będe zmieniał na nowe z bmw.odpowiada mi on że ma jakieś zrobiłem taką mine, i pyta się czy chce zobaczyć. Oczywiście poszłem a on mi wyjmuje 3 fele od rekinka bmw w tedy zrobiłem całkiem inną mine . A co najleprze pyta się czy ich nie chce bo mu zawadzają. Oczywiście było by grzechem ich nie wziąść. I tak stałem się właścicielem 2 felg od rekinka oczywiście nie pogientych. I co o tym sądzicie.

wziąłeś dwie??czyli jedna została?jak tak to poslij jedna bo mam pogiętą

Cytat:
2005-04-26 23:06:20, Arti811 pisze:
Sorki jestem dyslektykiem, dysortografemi dysortografem . Mam nadzieje że wiesz co to znaczy.

dysleksja to niedouczenie z podstawowki i wszystkie te wymyslone choroby. wiec sie nie przyznawaj do tego bo to smiechu warte.
Nazywa sie to analfabetyzm wtórny a nie dysortografia

wezcie odpuscie, kolega przeprasza za bledy a wy jeszcze po nim jedziecie... pozatym to chyba nie o to chodzilo w tym watku....

Mnie tez razi po oczach takia ortografia ale trudno, nie wszyscy potrafia pisac poprawnie...

PS. zastanawiam sie jak tacy ludzie potem pisza prace dyplomowe....

Już tam ch.. z ortografią, mimo że mnie też to denerwuje, ale co z tymi rekinkami???!!!
Bo sąsiad mówił, że ma 3, a Ty wziąłeś tylko 2???
Pooozdro

pewnie chdzi o to - ze jedna juz wzial - bo swoja mial krzywa, a dwie mu zostaly jeszcze :|

Cytat:
2005-04-27 08:21:27, Wujek-Kajtek pisze:
Już tam ch.. z ortografią, mimo że mnie też to denerwuje, ale co z tymi rekinkami???!!! Bo sąsiad mówił, że ma 3, a Ty wziąłeś tylko 2??? Pooozdro

niop... troche to nielogiczne

Cytat:
2005-04-26 23:02:39, Jesion128 pisze:
Który to minister odpowiedzialny jest teraz za edukacje??? Błędy jeszcze moge zrozumieć, ale "poszłem" nieprzystoi maturzyście

Że tak jeszcze coś dorzuce... Jesion128 w sygnaturce masz BYKA "wkórzyłem" pisze się przez "u"

Cytat:
2005-04-27 11:08:46, piter_s1 pisze:
Że tak jeszcze coś dorzuce... Jesion128 w sygnaturce masz BYKA "wkórzyłem" pisze się przez "u"

ooooooo widze że zmieniłeś sobie BYKA

No skoro mi wytkneliście błąd, to musiałbym byc idiota, żeby go nie poprawić.

Cytat:
2005-04-26 23:11:44, Arti811 pisze:

matko boska ,,matuże''

Kurde zejdzcie z chlopaka. Jak chcecie zwracac uwage to na priv a nie robicie burdel.