Mam takie pytanko co do spotu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam takie pytanie do was wszytskich tu zgromadzonych :] jako ze dnia 18 i 19 czerwca są Dni Radomska i sa zawsze duże imprezy z okazji tego święta.
No i tak pomyślałem że byłbym w stanie zorganizować mały SPOT lecz zę ja jestem niedoświadczony jeszcze Easy Rider to cche was zapytać o zdanie czy takie coś miało by sens i czy by się udało jako ze 25 jest zlot w Zvoleniu :|
Nie myślę tylko o naszych Fiacikach ale ogólnie z okolic tak z 80-100 aut na parkigu spokojnie by sie zmieściło na parkingu przed MDK - no ale spot to takze chyba możliwosć wykazania się chociarzby dla własnego spokoju No i z tym problem bo nie ma zbytnio gdzie :| Jest jedna zajebista ulica w centrum całkiem swierza równiutka wprost idealna ale nalerzy do sklepu no i gówno za przeproszeniem - ehh byłby by piękny wyścig 1/4 mili.

No ale napiszcie mi poważnie co o tym sądzicie bo jeśli by wszystko dobrze poszło (a jestem prawie pewien ze tak ) to zorganizowało by się moze coś porządniejszego np na zlot starych zabytkowych pojazdów rok temu policja zamnkeła łądnie jedną ulice no i była prezentacja :]

Pozdrawiam i czekam na wasze opinie.

a co to jest wyscig na 1/4 mili ?

yyya czy jest sens zadawać to pytanie :/

Cytat:
2005-05-21 07:58:19, Poochaty pisze:
a co to jest wyscig na 1/4 mili ?

1/4 mili !!! co to za przyjemnosc ? sprzegło pizda sprzegło zmiana biegu pizda

Cytat:
2005-05-21 18:55:43, wrc126p pisze:
1/4 mili !!! co to za przyjemnosc ? sprzegło pizda sprzegło zmiana biegu pizda

zapomniałeś o nitro

No kazdy lubi co innego :]
No a co wy lubicie na spotach :> napiszcie - bo bączka na 2 pasmowej ulicy raczej się nie zrobi Lub drifta

no wiesz nie chce gasic twojego zapalu ale nie wiem jak chcesz to zrobic zeby bylo 80-100 autek. to jest wrecz niemozliwe. to nie jest takie hop siup. no ale zycze sie wszystkiego dobrego

80-100 aut to więcej niż było na 1 rundzie PPAiK!! więc nie liczcie na coś takiego, tym bardziej że dopiero zaczynacie myśleć nad taka inicjatywa i odpowiednio w czasie to raczej nagłośnione nie będzie, ciesz sie jak bedzie 8-10 aut przy takiej organizacji jak teraz robicie, o ile oczywiscie zamierzacie cos w koncu zrobic

Ale wyraźnie napisałem - 80-100 aut się zmieści - nie myśłę ze tylke by przyjechało - fajnie by było jak by było już z 10 z poza miasta a reszta z tąd. Napisałem ze tyle się zmieści byscie nie myśleli czasem ze to taki parking jak pod spożywczakiem :]