| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
_Krzysiek_ Opel Omega B Szczecin | 2003-02-17 19:25:36 Nie wiem jeszcze dokładnie jak się poruszać w inerfejsie (tłum. międzymordziu Mam angielską wersję wyswietlacza i pojawia mi sę komunikat: "Low beam Fld/Vision" Nadmieniam, że światła mam dobre. Czy jest to możliwe że komputer przewiduje rychłe spalenie się żarówki? pzdr _Krzysiek_ |
Prowo LOB WETERAN ![]() Kura Indian ze wsi (OPO) | 2003-02-18 08:45:27 Takiego komunikatu jeszcze nie miałem, ale sprawdzę i jeżeli nikt nie da znać, to jutro odpowiem.
Pzdr. ----------------- Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec |
3 DEADSOUL e60, Traxxas VXL Warszawa | 2003-02-18 09:32:19 Pewnie kolega ma Xenony. Prawdopodobnie coś z nimi jest nie tak, przetwornica albo żarówki. Najprawdopodobniej gaz w żarówkach się wypalił.
pozdro 3 |
_Krzysiek_ Opel Omega B Szczecin | 2003-02-20 19:16:00 Tak, to jest odpowiedź na którą czekałem. To mój pierwszy samochód z xenonami i spodziewałem się, że będą dawać mocniejsze światło. pzdr _Krzysiek_ |
3 DEADSOUL e60, Traxxas VXL Warszawa | 2003-02-21 12:12:14 Znajdź gościa o " imieniu" rmickey. Ma Vectrę z Xenonami i niedawno wymieniał jedną żarówkę. Jak się okazało po wymianie jeden reflektor świecił w innym odcieniu a drugi w innym. Dostał żarówkę innego producenta!!. Oczywiście robił to w ASO!!!
Więcej na temat wymiany żarówek znajdziesz na OKP w jego postach. Ostatnio z nim gadałem na cośrodowym zlocie w GM na "Motylu" i podobno zamówił przez internet jakieś żarówki do Xenonów. PS. Po wymianie żarówek trzeba wyregulować TECH'em autopoziomowanie. pozdro 3 |