Połaczenie sił ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moze polaczymy nasze moce tzn Lob i my Omega Site ?? i zrobimy z 2 strone 1 porzadna w sumie mamy te same materialy a i mam jeszcze nie opublikowanego 300 Mb danych o omedze wspólnie moze powstac najwiekszy serwis w Polsce ? wiec czekam na propozycje ( nie nalegam !)

To Urga strona. Jego pytaj. Nam nic do tego.

Hmmm. Jakby to ująć - nic z tego. Z doswiadczenia wiem że jeżeli 2 osoby robią cos twórczego razem - efekt jest taki sobie. Ale mam pewne propozycje:
1. wersja soft czyli linki do naszych stron ( lob na site i site na lob )
2. wersja hard czyli 1 strona jest dosyć trudna do zrealizowania z tego względu że moga być niekończące się dyskusje a jakie tło a jaki układ na stronie, a menu itd. lipa
3. robisz to co robisz tzn. umieszczasz swoje materiały na swoim serwerze podajesz linki do nich - ja umieszczam w menu ( mo że byc odrębne jak sobie zażyczysz) i odnośnii sa na głównej stronie. układ na swoich stronach jest tylko Twoim widzimisie. Z tym ze z taką wersja wiąze sie problem ze różne strony wywoływane ze strony głównej maja odmienny wygloąd co moze doprowadzić do oczopląsu ( chociaż lob są twardzi wytrzymali zmianę forum :) ). Wiem że moje podstrony zostały stare ( w przyszłym tygodniu mam 3 dni urlopu - załatwi się )

na razie nie mam wiecej pomysłów - ale NIE MÓWIĘ NIE. po prostu nie chciałbym zaciemniać obrazu lob ( chryste o czym ja bredzę ? ) - jak na razie po prostu lob jest kojarzone z klubem omegi w Polsce ( ale mi wyszło zadęcie :) ) . i jak do tej pory jest to pierwszy taki klub w Polsce - naturalną rzeczą jest więc że chciałbym żeby tak zostało.

ufff

odpisz co ty na to

pzdr

w sumie zorbimy wersje number One banerki itp zrobie tez link na forum Lob i zobaczymy jak to zda egzamin

ok

hmm??!!
Sorry że się wtryniam ale jak to mnie życie nauczyło spółki w warunkach polskiej rzeczywistości to ryzykowna rzecz ale... życzę powodzenia i mam nadzieję że zmobilizuje was do zgodnej współpracy zamiłowanie do Omegi.

Pozdrawiam
gieROY