Czy da sie zmienic uszczelniacze zaworów bez sciagania...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy da sie zmienic uszczelniacze zaworów bez sciagania głowicy?słyszałem ze jest taka mozliwosc.maci9e jakies pomysły jak to zrobic? ESSI 91 R 1.4 i

jest taka mozliwosc napewno w silniku CVH - proponuje uzyc wyszukiwarki - opisane bylo to dosc dokladnie - treba mioec duzo sily lub przyrzad do sciskania sprezyn

dzieki PUNIU.poszukam cosik na ten temat.pozdro czym sie!!

w 1.3 napewno da sie . . . ja jestem po takowej wymianie

w 1,6 CVH też na 100% da się to zrobić.

Wpadnij na spota do Kraka i w godzinke to zrobimy

W silnikach CVH 1.3 , 1.4 , 1.6 i 1.1, 1.3OHV bez żadnych problemów nie trzeba sciągac głowicy jak pisze Irekcity godzine no do dwóch. Koszty uszczelniacze -40 zł , uszczelka pod klawiature zaworów około 12 zł.

to samo mnie czeka, moze ktos z trojmiasta bylby chetny w maju mi w tym pomoc ,jesli tak to prosze o kontakt na privie

hej IRO.do kraka wpasc to nieproblem bo mieszkam od kraka tylko 25 km. w ten weekend nie dalem rady bo mam babcie w narutowiczu i musze do niej codziennie jezdzic ale w piatek wychodzi.daj mi znac ile mnie bedzie kosztowala ta twoja robota ,kupie uszczelniacze i sie jakos ugadamy na tym spocie albo jak tam wolisz.3m sie pozdro.mój nr GG 2668030 KOM. 507141702

Jeśli chcesz to mozemy to nawet w ten wekend zrobic... nr tel
501-944-049 zadzwon a dogadamy sie jakos

Cytat:
2005-04-26 21:17:33, Irekcity pisze:
Wpadnij na spota do Kraka i w godzinke to zrobimy

godzinka roboty i godzinka na browarki

kurcze zastanawia mnie fakt jak wy to robicie?godzinka?dzis spróbowalem to zrobic sam.kupiłem uszczelniacze.chciałem sie przekonac co do swoich zdolnosci.niestety.nawet sobie przyzad odpowiedni zrobilem do tego.a wygladalo to tak. TŁOK W POZYCJI GÓRNEJ. NACISKAM NA SPREZYNE . i co?? IDZIE W DÓŁ RAZEM Z ZAWOREM. wiec nijak niesciagne zabezpieczenia. mo0ze podpowiecie jak to zrobic bo jak nie to faktycznie musze zagadac i IREKCITY mi pomoze