Szczęki ferodo [126p]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto wie gdzie kupić w poznaniu lub okolicach szczeki ferrodo do kaszlaka?

A co to jest "kaszlak"

o ile sie nie myle(a moge )to szczeki w maluchu sa takie same jak w cieniasie(oczywiscie z tylu) wiec moze bedzie ci latwiej szukac pod tym haslem

Cytat:
2005-04-12 00:38:30, kabul pisze:
o ile sie nie myle(a moge )to szczeki w maluchu sa takie same jak w cieniasie(oczywiscie z tylu) wiec moze bedzie ci latwiej szukac pod tym haslem

no w sumie to tak tak samo starsze uno
ale w sklepach patrzą na mnie jak na debila który z kosmosu przyleciał

>>>sklep<<<

jesli macie w poznaiu INTER CARS to napweno tam kupisz," ja w gorzowie wlasnie w tym sklepeie kupielm!!!!!!!!

daje to cos?

Z tego co mówił RUFF, bo zapodał sobie na tylną oś, to ma teraz hydro rękaw na linke

[ wiadomość edytowana przez: royber dnia 2005-04-12 13:00:04 ]

Cytat:
2005-04-12 12:59:44, Royber pisze:
Z tego co mówił RUFF, bo zapodał sobie na tylną oś, to ma teraz hydro rękaw na linke [ wiadomość edytowana przez: royber dnia 2005-04-12 13:00:04 ]

hmm... akurat to nie problem

Cytat:
daje to cos?

Tylko tyle że orginalne po 3 hamowaniu ze 100 do 20 robią się jak szkło i pękają a na ferrodo jeżdzę już 2 rok (20 000 km) i nic się nie dzieje.
A i jeszcze nie ma problemu z nie odbijającymi szczękami.
A i jeszcze nie trzeba tak deptać po hamulcu żeby uzyskać ten sam efekt.

Podsumowując różnica taka jak między gównem a czekoladą

Cytat:
2005-04-12 16:24:23, pavlus pisze:
Podsumowując różnica taka jak między gównem a czekoladą

a jaka to roznica?

Wartko lupić Ferodo. Jeżdżę na tym i w porównaniu do serii... co ja gadam tego sie nie porównuje do serii. Hamulec nie słabnie w miarę nagrzewania !! to jest chyba największa zaleta.

Ferodo są penerskie mam z przodu tarcze i swietnie współpracują z ferodo na tyle a rękaw malina zadnego szarpania ciągniesz i pozamiatane aż strach hydro montować W Poznaniu odwiedź Inter Cars powiedz że chcesz szczeki od ccs i nie za 75 tylko za 60 i tak mają jeszcze na tym full marży.

jaki mają symbol te szczęki to załatwie wam taniej niż w IC

podaj cene na tyl tych ferodo. bo z przodu klocki juz czekaja na wsparcie z tylu a na tych okladinach to serio paranoja.

60zł

to co znalazłem w necie to sklep inter cars przeniesiono w poznaniu z obornickiej na ustronną 14 czyli w kotowie ale nie chce mi sie wierzyć ze na takie zadupie. To jest prawie luboń i tam chyba nawet nie ma asfalu na tej drodze - jutro tam skocze i zobacze

na allegro mają po 41 - 46 zł a na stronce hamulce.net ponad 70zł i stąd moje pytanie skąd taka różnica i dlaczego w tym wątku tak zachwalacie ferodo a w innym opinie że tosyf

ja jeździłem i dalej podtrzymuje zdanie że rewelacji nie było , teraz mam wszystko fabryka i smiga bosko

Prawie caly swiatek rajdowy jezdzi na ferodo i jedyne na co narzekaja to wysoka cena...