Swap 903 - docisk z malucha a docisk 900

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
heja. mam taki problemik - dostosowalem docisk maluchowski do tarczy z bisa (roztoczylem na zakladzie). niby sie jezdzic da - ale biegi niechca wskakiwac do porzadku. nigdy tego nieregulowalem. na wylaczonym silniku wsyztskie biegi wchodza bez problemu. dziwi mnie to ze wysprzegla, bo moge odpalic np. na wlacoznej jedynce z wcisnietym sprzeglem i nieruszy......czy konieczne jest zakupienie sprzegla z 903? ma ktos odsprzedac jak cos?

A moze starczy wyregulowac ten mechanizm w tunelu?

no wlasnie tez o tym myslalem. ale po co sie meczyc jesli np ten moj numer z dociskiem z malca jest niedoprzyjecia?

Pat
Najpier spróbuj wyregulowac
A jak nie to zrób jak miał spsport
Po co kombinowałes z tym dociskiem z malucha???

bo niemialem akurat kasy na 903 docisk. w sumie poki co niemam nadal zycie kosztuje

Jak kon pod gore. Kup docisk i tarcze z 900 i zapomnij o problemie.

ze docisk to sie domyslam.....ale tarcze? pierwsze slysze. kazdy gada ze docisk 903 i tarcza cc 700? pozatym pytanie - DLACZEGO sloneczko z malca jest zle?

Cytat:
2005-04-10 23:19:14, Zuraw pisze:
Jak kon pod gore. Kup docisk i tarcze z 900 i zapomnij o problemie.

sprzegło z silnika 900 niepodejdzie do 903 jest inny rozstaw srub ,jedynym rozsadnym rozwiazaniem jest kupno nowego kompletu z bisa pasuje idealnie i działa idealnie.

Niewiem w czym tyle problemu ja zakładam cokolwiek mam w garazu. Pod oryginalny zamach od 903 podchodzi docisk od malca i tarcz sprzegła natomiast ta z tłumikem drgań potrzeba już inny docisk. Jesli zapalisz na 1 i normalnie na niej ruszysz po wysprzegleniu sie zatrzymasz to raczej nie problem sprzegła.

i znowu 3 rozne kwestie......moge miec za pare dyszek docisk z 900setki z kolem zamachowym i tarcza. w ostatecnzosci moge kupic. moja tarcza to niby bisowska z wiekszymi sprezynami i dlatego musialem roztoczyc wewnetrzna czesc docisku. jest wsteczny, jedynka i dwojka. ale wchodza albo z zgrzytem albo z takim metalicznym stuknieciem.....HELP

Podłacze sie pod temacik.
Czyli jaki docisk i tarcze w koncu zastosowales? Ew czy do 903 mozna zalozyc zamach z dociskiem z 650?