SPRZEDAM opony SUPER OKAZJA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Opony YOKOHAMA 185x50x14 4 szt.Stan igła,bieżnik z 8-9mm.Praktycznie nowe. Cena tylko 250zł.

jest możliwość wysyłki? długo jeździły? zadnych wad ukrytych itp?

Mogę wysłać kurierem "siódemką". Jakie wady ukryte?Zdjełem je z nowiutkich felg.Dalej kupujcie cena jest komicznie niska.Popatrz na forum za te stare szrotowate pirelli 175x50x13 pisali po 300 zł za dwie sztuki,a tu masz 4 mega mięsne za 250zł w dodatku 14stki..Normalnie rolki.Okazja.Założone na feldze noralnie z boku mają wysokość z 4 cm,mega dobrze wygląda!Z resztą popatrz na zdjęcia specjalnie są zrobione w dużej rozdzielczości.Zakładając je na dowolną 14 calową felgę masz normalnie mega dobre kółka.Opony mają jak na kązdą sportową oponę przytało ten taki kołnierż ochronny.Rozumiesz o co mi chodzi chyba. No i zobacz ile bieżnika jest na nich.No mówie że praktycznie jak nowe.Polecam.Mega tanio.

odezwe sie w razie czego bo być moze je pobiore.

a one nie byly przypadkiem nacinane?

O Boże, TAK!!! Oddawało na nie mocz pół wojska! Są dziurawe klejone klejem,poprzecinane i wychodzą na nich druty!! A to w ogle są dębice vivio!! Wszystko wam żle,to forum normalnie mnie rozbija.Co znowu żle? Za tanio? Wystawie cene 500zł jak tam jakis .... sprzedający jakies tam coś tam,to żle,jak jest tanio w rozsądnej cenie też żle.

Cytat:
2005-05-01 22:10:49, Krzyh00 pisze:
a one nie byly przypadkiem nacinane?

A widziełś kiedyś noże do nacinarek ze zmienną geometrią ostrza? szerokość cięcia ustala rodzaj noża, głębokość ustala sie przy mocowaniu. Nie da sie przecież zrobić zwężających się nacięć
Poza tym zwróć uwagę, że mają TWI (wskaźnik zużycia bieżnika), co raczej ciężko zrobić nacinając i chyba niekomu by sie nie chciało nawet próbować . Poza tym zwykłe opony do osobowych aut można naciąć max około milimetra i już się zazwyczaj idzie lekko po drutach...

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2005-05-01 23:17:32 ]

a problem naciac tylko te wzdluzne rowki i podawac na nich glebokosc bieznika? bo 9mm to jakby troche duzo jak na uzywana niskoprofilowke. ale ja tu PYTALEM a nie stwiedzilem ze sa nacinane wiec nie rozumiem podniety

Sprzedane.

[ wiadomość edytowana przez: Hycelius dnia 2005-05-03 12:00:33 ]