| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2005-05-05 23:03:13 Do której grupy się łapiecie?
http://motocity.pl/forum/viewtopic.php?t=29 JA to odpowiednio : po mieście to połączenie stylów "LEŻAKA" "SKOCZKA" i "PRAWICOWCA" w trasie tylko i wyłącznie "PCHACZ"
[ wiadomość edytowana przez: Tomek-Mydlowski dnia 2005-05-05 23:03:34 ] |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2005-05-05 23:14:16 Ja widzę się jako SKOCZKA i lekkiego PRAWICOWCA |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-05-06 00:03:16 Nie jeżdżę po wawie na co dzień, ale zazwyczaj jestem połaczeniem pchacza z kolarzem w celu przeskoczkowania do fazy wyprzedzacza. |
LUK18 ESPERO 8.1 V8 Rzeszów | 2005-05-06 00:11:30 brkuje jeszcze jednej kategori:
tacy co osobowka dwa pasy zajmuja mozna ich nazwac np ZIOMY bo oni z kolei maja spodnie wieksze niz trzeba |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2005-05-06 00:20:07 Skoczek i prawicowiec |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-05-06 07:29:58 Zdecydowanie PCHACZ |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2005-05-06 08:38:18 Hmmm... Z tych co są to prawicowiec, a co do kolarza proponowałbym zmienić to na "owsik" . |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-05-06 14:14:20 Ja poruszam się autkiem raczej spokojnie, nigdy natomiast nie przyjmuję taktyki "pchacza", gdy ktokolwiek porusza się skrajnm lewym pasem powyżej dopuszczalnej w tym miejscu prędkości.
Nie "siedzę" też nikomu na zderzaku. Sam tego nie toleruję, więc po co denerwować innych. Pozdrawiam - SpeedR |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2005-05-06 14:22:12
Dokładnie - sorki, ale za coś takiego po prostu bym wieszał. Ostatnio cieszyłem się, że nie mam ostrej broni, bo normalnie bym jednego gościa w becie rozstrzelał . Mam 130 na obwodnicy, wyprzedzam tira, a beta mi nagle na dupie siedzi i błyska. Wyprzedziłem, daję kierunek prawy, że burakowi robię miejsce, a ten mi na prawy pas, rura przede mnie i po heblach tak, że u mnie gumy zapiszczały.... A wszystko dlatego, ze jemu akurat chciało się lecieć coś koło 2 paczek i wszyscy mają spier.... do rowów. |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-05-06 15:09:29 Nie wieszajcie mnie
Ja nikomu nie zajeżdżam drogi I bardzo tego nie lubię.
Może źle przeczytałem definicję? Muszę jeszcze na spokojenie sprawdzić
Pisze "zdecydowanie Popychacz", bo nie lubie jak mi ktoś przy 140 wyskakuje przed maskę i pyrka 90 wyprzedzając TIRa, bo taka jest prędkość dozwolona. Albo wyskakuje z podpożądkowanej i rozpędza się do 60 przez 1km. Trudno taki mam styl jazdy. ![]() |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2005-05-06 15:26:47 Nie no, kisztan - takie przypadki o jakich mówisz trzeba odróżnić i to mnie też wpienia, ale niestety najczęściej spotykam się z pisanym wcześniej buractwem, a sam zawsze staram sie pamiętać o tym, że nie jestem na drodze sam i inni, którzy maja "gorsze" pojazdy (bo takie też bywają, choc trudno w to uwierzyć ) tez moga jeździć, a nawet przy sprzyjających warunkach wyprzedzać. |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2005-05-06 15:56:01 Ja zaliczam sie tylko i wylacznie do PRAWICOWCOW ![]() |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2005-05-06 19:59:15 Ja z Tomkiem raz jechalem jak przewiozl mnie po pracy beta. powiem tak boje sie i wiecej chyba niewsiade chyba ze to bedzie ostatecznosc ![]() |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2005-05-06 21:46:31
Taa Tomuś, tylko że Ty masz czym Mi pozostaje na razie tylko "podręczny" kałach do wypuszczenia zgrabnej serii przez okna w kierunku oddalającego się przeciwnika |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2005-05-06 22:02:10
A ja się nie pieprzę... I jeśli jeden wyprzedza drugiego... To zawsze na obwodowej zostaje pobocze z lewej
A poważnie... Ostatnio leciałem pod górę około 190... I była taka sytuacja... Więc pojechałem po pasach wyłączenia... I na nich już spokojnie wytracałem prędkość... Dojechałem do pierwszego gościa... A on w tym czasie zrobił mi miejsce... Bez stresu... Nikomu nie wjechałem w tyłek... i dalej z 6 biegu odszedłem w siną dal
Za to wczoraj
Byłem na ślubie kumpla z pracy... Ja i koleżanka... Ponoć ma chorobe lokomocyjną... Powiedziała "Ja chcę jak najszybciej wysiąść"
Cóż zrobię... Nie lubię jeździć 60 po lewym... Więc trzeba było akurat zastosować taktykę skoczka... Na środkowy... But... I na lewo między auto na lewym, a środkowym pasem
Jak jest ponad 110... Trzeba być skupionym... I to jest prawdziwy test auta... Nowa Octavia daje radę... Lanosem bym to jeszcze zrobił... Ale na dobrych oponach... Espero wylądowałbym na przeciwnej stronie
Ale do szaleńca mi daleko... Jak trzeba to odpuszczam
|
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2005-05-06 22:05:18
Jakbym Cię nie znał to bym uwierzył A to odpuszczanie to w którym miejscu? |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2005-05-06 22:12:00
lanos i espero maja identyczne zawieszenia |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2005-05-06 22:15:21
Hmmm... W zasadzie jest mało miejsc... Z Morskiej w kierunku Władzia 4... Ten łuk w lewo... Tam mam zwykle około 70... I jest lekki pisk... Raz piasek na poboczu zaliczyłem po zmianie pasa... Policja z tyłu straciła na chwilę widoczność
Na Grunwaldzkiej... Łuk w prawo na wysokości słynnej wysepki... Tam na lewym w deszczu na full gazie... Autem zaczęło rzucać... I tylko odpuszczenie gazu pozwoliło skręcić... Dodatkowo złe wyprofilowanie drogi... Potęguje ten efekt Ale do 90 jest luz... Za to na środku tnę ile da fabryka...
Na obwodnicy nie ma takiego miejsca... No może ostatnie z 2 zakręty... Chociaż do 170 jest 100 % safe... Inne miejsca max co idzie auto
Droga do Władysławowa... Z nowym zawieszeniem przelotowa 120-160
Generalnie dobrym autem... Ważna zawiecha... I żeby czuć brykę... Można poginać...
Zjazd z Ikei... 115 Lanosem na jednym pasie... Idzie jak po sznurku... Na letnich będzie bezpieczne 130
Zawiecha to podstawa
Generalnie jak są warunki... I jest dobre auto... 170-200 jest na zawołanie...
Ps. Jak tylko będę miał kasę... Kupuję ścigacza... To jest prawdziwa jazda |