Potrzebna fota 126p na alufelgach od ccs !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dokładniej ten model alufelg!!

Pomocy ma ktoś takie felgi u siebie ?? Jak to sie ma do codziennej jazdy. Jaka szerokość takich felg i jakie et oraz czy nie obcierają na seryjnym zawieszeniu o bude ? :] Oczywiście mile widziane foto :] Opony beda na nich 165/55 lub 135-145/70 co lepiej ... i czy 350 złotych za komplet 5 sztuk z oponami to rozsądna cena??

mam taka:

Jakos nie przemawia to do mnie... Ale kazdy ma swoje gusta

et 30 szerokość 5,5 cala

Dzieki za fote i rozmiarooofke

Lukasz. z tego co pamietam to tele fele byly tez 5 calowe

ja mam z poloneza szerokosc 5 cali i ET29
na obnizonym lekko zawiasie nic nie ociera w tej chwili z przodu sa 135/70 ale na 145/70 sprawdzalem i bylo ok

[ wiadomość edytowana przez: pterock dnia 2005-05-03 18:09:26 ]

Najczęściej te felgi mają 4.5 cala, 5.5 są dużo rzadsze, żadne na pewno nie będą obcierały!

te od poldka mi sie bardziej podobaja.
wogole ten czarny malcz jest spoko szkoda ze ten lakier na fotce taki jakis nienaturalny...

Cytat:
2005-05-03 20:17:47, PG pisze:
te od poldka mi sie bardziej podobaja. wogole ten czarny malcz jest spoko szkoda ze ten lakier na fotce taki jakis nienaturalny...

bo fota PG jest robiona z telefonu...
zreszta na tym zdjeciu nie o lakier mi chodzilo ale o fele

Cytat:
2005-05-03 20:24:59, pterock pisze:
bo fota PG jest robiona z telefonu... zreszta na tym zdjeciu nie o lakier mi chodzilo ale o fele

No Petrock teraz twoj malec jest czarna wesrsja czucza Ladnie wyglada na tych felach

pterock zajebiste te felgi od poldasa, w Twoim czarnym bobku pasuja ideales :]
ps. ja pytałe o fotki tych od ccs bo mam do kupienia za 350zł komplet 5 sztuk w idealnym stanie z oponami ... Ale nie widzą mi sie, ładniejsze te od polera :]

Cytat:
2005-05-03 21:29:34, Lo3eK pisze:
No Petrock teraz twoj malec jest czarna wesrsja czucza

tylko lepsza

Cytat:
2005-05-04 02:02:44, pterock pisze:
tylko lepsza

Hehe zmien lusterka i posadz go na glebe.
Mój niestety przestał przypominac ostatnio staruszka....
A niedługo przez 8 zapinek straci ostatnie slady uzytecznosci...

Cytat:
2005-05-03 23:32:15, dt01 pisze:
pterock zajebiste te felgi od poldasa, w Twoim czarnym bobku pasuja ideales :] ps. ja pytałe o fotki tych od ccs bo mam do kupienia za 350zł komplet 5 sztuk w idealnym stanie z oponami ... Ale nie widzą mi sie, ładniejsze te od polera :]

To je kupuj, zdejmij z nich opony, pchnij je za 400 i za to kupisz sobie ładniejsze felgi a oponki juz będziesz miał. Ale sprytnie to wykombinowałem

Okej pomyśle jak wyjde z wojska, bo wybieram sie tam 11 maja. Narazie sie w strzymam z zakupem felg ale pomysle nad jakimis 5 calowymi nie wystającymi poza obrys auta :]