Sprzedam uchwyt KaZaKa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chłopaki mam na sprzedanie ten zaczepik do preta od trzymania maski, kupilem dla KaZaKa ale On go teraz nie chce.

Przez tego Shumachera wpedziłem sie w koszta i chciałby chociaz troche kasy odzyskac.

Wystawiam wiec to na licytacje zaczniemy od 2 zł

KaZaK go nie dotykał ani reką ani niczym innym co tam w Borkach wyciągał w zeszłym roku w trakcie opowiesci o trabancie

[ wiadomość edytowana przez: maltoron dnia 2005-04-20 16:57:59 ]

Cytat:
2005-04-20 16:57:14, maltoron pisze:
Chłopaki mam na sprzedanie ten zaczepik do preta od trzymania maski, kupilem dla KaZaKa ale On go teraz nie chce. Przez tego Shumachera wpedziłem sie w koszta i chciałby chociaz troche kasy odzyskac. Wystawiam wiec to na licytacje zaczniemy od 2 zł KaZaK go nie dotykał ani reką ani niczym innym co tam w Borkach wyciągał w zeszłym roku w trakcie opowiesci o trabancie [ wiadomość edytowana przez: maltoron dnia 2005-04-20 16:57:59 ]

Normalnie składam protest...

Ja tam sie jednak przejade po drodze do Borek. i sie zrobi porządek

to sqbaniec jeden....

hm - fajny taki uchwyt
SYGNOWANO KaZaK - all rights reserved

Normalnie jażeli zostanie sprzedany to razem z Esperaczem...
Minimum 15 Kilo hahahahaha

Obiecanki cacanki a .....

Człowieku jak sie umawiasz to trzeba sie wywiazywac, a nie "przyjade później".

Gdzie ja mam to zmagazynować. Szafe pancerną wynająć, ochrone na tak cenne przedmioty.

Panowie Kto ma pekniety ten uchwyt przytrzymujący podczas jazdy pret do podparcia maski. Zgłaszac sie.

Niebywała okazja w kolorze szarym, z orginalnego pudełka daewoo, jeszcze jeden egzemplarz, kto pierwszy ten lepszy.

a za jaką cenę?

Cytat:
2005-04-21 10:03:29, elChopin pisze:
a za jaką cenę?

nawet nie prubuj przebić...
ja daję 2,15 zł

5 Zł, Ja się nie boję a brzęczy mi.

Ja mam złamany. Ale mi jeszcze nie bzycy 5 zeta??? To już drożej niż za oktan selector tuning

pewnie się wydurnię , ale o jaki uchwyt chodzi

JA pierdziele.. zastanowił bym się na waszym miejscu czy warto narażać swoje życie i przyjeżdżać do Borek hahahahaha
Bo zemsta będzie straszna...

Ten kto kupi ten będzie spał w samochodzi i pilnował zaczepu jak oka w głowie

Wygląda ten uchwyt tak

żeby nie było wątpliwosci

też mam złamany - widać to przypadłość Esperaków i pisałem kiedyś o tym, muszę podjechać do DU jakiegoś i kupić wreszcie bo mam drutem zaczepione obecnie

To na zlocie w Borkach można już prawie igrzyska Espero rozegrać gdzie nagrodą będzie niezbędny wszystkim wspomniany uchwyt do stopki.

a czy, że to jest sygnowano KaZaK to będzie jakoś pisemnie potwierdzone?

Podsumowując pierwszy dzien aukcjii.

1. NAVI - 5 zł
2.KaZaK - 2,15zł

Aukcja trwa do zlotu w Borkach. Rozstrzygniecie w poniedziałek 2 maja.

w temacie" Koreański wykres" jest coś gdzie nie trzeba uchwytu
gdzie to kupić lub jak zrobić bo to chyba jest oryginalne

Cytat:
2005-04-21 21:23:11, Baspio pisze:
w temacie" Koreański wykres" jest coś gdzie nie trzeba uchwytu gdzie to kupić lub jak zrobić bo to chyba jest oryginalne

Nie jest oryginalne. Musisz kupic teleskopy (wlasnie - jakie konkretnie ) i sobie zamontowac. Potem sie mozna cieszyc maska otwierana malym palcem

Cytat:
2005-04-21 21:36:50, QLogic pisze:
wlasnie - jakie konkretnie

oto jest pytanie
i chyba miejsce montażu też ma znaczenie
a może na pilota?
to ja jednak wole uchwyt bo nic nie trza robić

Tak na dobra sprawe jakich nie kupisz to i tak je jakos dopasujesz. Najwyzej nie wyjdzie Ci miejsce mocowania tak pieknie, ale wiercic i tak trzeba.