Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Simon_126 F&F Sympatyk /F/I/A/T/ CCS Nowy Sącz | 2005-05-05 09:38:25 We wtorek 3 maja razem z kumplami wyruszyliśmy na XVII Rajd Podkarpacki, który odbywał się w Krośnie. Przede wszystkim zaskoczyła ilość odcinków bo było ich aż 13 (ostatnie 2 odwołane). Standardowo były place ale nie zabrakło też próby górskiej, jazdy "ulicznej" (Podwale) oraz Płyty na lotnisku. Wszystkie były bardzo ciekawe i przemyślane. Ja startowałem jako pilot razem z kumplem Astrą 1.4 i powiem że było super, po prostu bardzo udana impreza a i przy okazji co nie co umiejętności poszło. Na tych wszystkich próbach na prawdę można się było wyszaleć.
Poniżej fotki: fotki z badania technicznego na OSach przed i po OSach Wstawie jeszcze link do onboard'ów z górskiego odcinka jak tylko kumpel przyniesie mi zgrane na płytce. |
![]() owz F&F Sympatyk sejo/passat Poznań/Skórzewo | 2005-05-05 09:43:10 fotki bardzo fajne i impreza wydaje sie ciekawa ale mam pytanko:
Kto to jest i czemu on jest RÓZOWY?? ![]() POLDEK [ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-05-05 09:44:45 ] |
![]() qrdesz Sanok | 2005-05-05 12:32:52 ja w PRzemyślu byłem chwile ale nie polonezem.
ja byłem z rodzicami u dziadka w szpitalu, a z tamtąd nie miałem daleko do odcinka ![]() widać z okien |