MotoNews.pl

KJS Krosno 2005-05-03 - fotki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
We wtorek 3 maja razem z kumplami wyruszyliśmy na XVII Rajd Podkarpacki, który odbywał się w Krośnie. Przede wszystkim zaskoczyła ilość odcinków bo było ich aż 13 (ostatnie 2 odwołane). Standardowo były place ale nie zabrakło też próby górskiej, jazdy "ulicznej" (Podwale) oraz Płyty na lotnisku. Wszystkie były bardzo ciekawe i przemyślane. Ja startowałem jako pilot razem z kumplem Astrą 1.4 i powiem że było super, po prostu bardzo udana impreza a i przy okazji co nie co umiejętności poszło. Na tych wszystkich próbach na prawdę można się było wyszaleć.
Poniżej fotki:
fotki z badania technicznego
na OSach
przed i po OSach

Wstawie jeszcze link do onboard'ów z górskiego odcinka jak tylko kumpel przyniesie mi zgrane na płytce.

fotki bardzo fajne i impreza wydaje sie ciekawa ale mam pytanko:

Kto to jest i czemu on jest RÓZOWY??
POLDEK

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-05-05 09:44:45 ]

widze że sie zainteresowaliście polonezem.
tak sie składa że tym polonezem byłem ja i 3 kumpli. Polonez jest Borczyka (tego co jeździł w górskich), a dokładniej jego syna, mojego kumpla.
najfajniejsze jest to że tam jest 2.0
a najlepsze są miny ludzi w innych autach
respect

http://www.nstt.pl/system/fotka.php?nr=2&S=Krosno-05-05-03/dojazdowka&img=PICT1126.jpg&slajd=3

tą dziewczyne widziałem pod ZUSem, jak zwijałem taśmy to mi kawałek zabrała

Poznaje tego podlka... był w P-ślu na KJS'ie. Qrdesz byłeś może ?
Sporo uwagi autko przyciągałe, ale większość w sumie się śmiała z jego wyglądu

ja w PRzemyślu byłem chwile ale nie polonezem.
ja byłem z rodzicami u dziadka w szpitalu, a z tamtąd nie miałem daleko do odcinka
widać z okien

a jak jechalismy do krosna to rodzinka w mercedesie 230 miała niezłę miny jak nas nie mogli dogonic. Dopiero w krośnie na pierwszych swiatłach staneli koło nas z otwartymi gębami hehe