AC na 11 letniego Forda

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Większość firm niestety AC oferuje tylko n1 max 10 letnie samochody. Może ktoś z Was ma na starszy samochód AC. Jeśłi tak to gdzie ??

Rok 93 - AC w Warcie...

Ale popytaj Tazz'owej ona ma doświadczenia - lepsze lub gorsze - z firmami ubezpieczeniowymi

zadzwon do linku warta ubezpiecza do 10 lat autka tak jak pisze kolega to jest kontynuacja jezeli przedluzasz co rok AC to jedynie w takim przypadku.

Cytat:
zadzwon do linku

masz na myśli LINK4 ?? jak tak nie baardzo niepolecam banda złodziei

no wlasnie ten link. A czy banda zlodziei ... hmmm... jezeli ktos sobie wykupuje ubezpieczenie najtansze z mozliwych to niech pozniej nie oczekuje nie wiadomo czego

Link4 krzyknal mi 1350 za pakiet OC i AC
Warta 1050zl
PZU 1150 zł
Compensa 1300 zł

Skończyło się więc na OC w Samopomocy za 350zł i Kradzieżowym w PZu za 220zł

A pozostałe firmy prawie wszystkie tylko do 10 lat AC a OC przy moich zniżkach nie zeszły poniżej 450-500zł. Nawet w Alianzie wyszło ok 400zł.

a to ciekawe

Cytat:
2005-04-29 13:29:50, Tazz pisze:
zadzwon do linku warta ubezpiecza do 10 lat autka tak jak pisze kolega to jest kontynuacja jezeli przedluzasz co rok AC to jedynie w takim przypadku.

Ja mam auto od niecałego roku więc w momencie ubezpieczania miało 11 wiosen....

Z tego co ja wiem to jesli chodzi o nowe ubezpieczenie AC samochodu 10 letniego i starszych to jedyną firma jest PZU, ale pod warunkiem, że w PZU jest również zawarte OC. Wiem, bo niedawno pytałem. Ale draństwo...

Ja mam w pizetju ale jak zaczynałem to essinka miała dopiero 10 wiosen

A ja mam w Warcie i mam AC Wcześniej było tylko samo OC w różnych ubezpieczalniach, ale od roku mamy OC+AC. Samochód ma teraz 13 lat. Aha, OC wyszło taniej niż w Lin4

Cytat:
2005-05-02 19:40:34, sirtom pisze:
Z tego co ja wiem to jesli chodzi o nowe ubezpieczenie AC samochodu 10 letniego i starszych to jedyną firma jest PZU, ale pod warunkiem, że w PZU jest również zawarte OC. Wiem, bo niedawno pytałem. Ale draństwo...

He, he he.
To dobry jestem bo w Pzu nie mam OC i nigdy nie miałem, a fakt faktem kobieta przy końcu polisy na tą kradzież zapytała od kiedy mam ubezpieczenie w Pzu i zdziwiła się jak usłyszała że nie mam Od nowa musiała mi składkę wyliczyć ale wzrosło raptem o 12 złotych

Ja zaczynalem w Hestii z 10 letnim autkiem, z 13 letnim przenioslem sie do Warty - bez problemow. Potraktowali to jako kontynuacje.