| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-05-19 18:13:42 wiem, że kiedyś w lidlu było jakieś urządzenie ultradźwiękowe.. ale czy to się sprawdza to nie wiem |
JaChomik Klubowy Weteran Honda Civic 1.8 Szczecin/Glasgow | 2005-05-19 18:43:15 Miska z jedzeniem i kocyk obok autka dla zwierzatek to moze nie omina biednego esperaczka |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-05-19 19:12:08 Pierwszy raz w życiu słysze o kunach...
Kiedyś, znajomy mial problem kota w komorze silnika.... Trzeba było wyciągnąć (wyssac/wypłukać) kota i wymienić pasek klinowy. rozrusznik, i alternator. Obrzydlistwo. Błeeee. A co do Twojego problemy to mioże z tą siatka nie jest do końca głupi pomysł... Nawierciś dziurki przy krawędzi osłon silnika i z cienkiego drutu zrobić coś w rodzaju gęstej siatki... Może pomoże... |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2005-05-19 19:34:15 Witam,
Ja proponuję powkładać trochę psich kudłów. U mnie w samochodzie to pomogło. Z tym że problemem były szczury, które naznosiły mi pod maskę kawałki chleba, zrobiły sobie dwa gniazda i do tego obsrały wnętrze komory silnika. Po wyłożeniu psich kłaków w tym roku już nie było takich problemów. Sąsiadowi szczury pogryzły sporo przewodów w 406. Mi na szczęście tylko posiekały trochę gąbki. pozdrawiam, slayter |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2005-05-19 19:36:07 AAAA, no jeszcze możesz pozastawiać wnyki albo podpiąć esperaka do wysokiego napięcia. Jeszcze by skórka była codziennie rano do oprawienia... |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-05-23 06:55:19 zapisz sie na ninjutsu, 3 lata treningow, po tym czasie kup porzadna katane za 7 tys zl, ubierz sie w caly ekwipunek i nocuj w poblizy komory silnika zamaskowany, zabijajac kazde badziewie zblizajace sie do Twojego samochodu, oczywiscie zabic je trzeba z zaskoczenia.
powodzeina ![]() |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2005-05-23 11:59:10 Zagadaj z Jadzwinem, on zna ten ból Niestety nie wiem jak se poradził. |
ETomek_GT Skoda Octavia Tarnowskie Gory | 2005-05-23 12:04:22 dzieki Jacenty juz to robie...
a Cwikus... jak by na to zareagowac... moze tak ... ha ha ha ... baaaaaaaaaaaaaardzo smeiszne...
|
![]() Maestro Klubowy Weteran Toyota Avensis Rzeszów | 2005-05-24 22:44:46 Jest taki spray - działa na pewno na koty - sprawdziłem. Wystarczy troszkę tylko gdzieniegdzie pod nadkola prysnąć i koty przez 1 dzień omijają auto z daleka. Kupujemy toto w sklepach ZOO.
-- Wiesiek (Maestro) |
Piotr_W Daewoo Espero 2.0 CD Tarnobrzeg | 2005-05-30 09:59:18 Potwierdzam, że na gryzonie skuteczna jest psia sierść.
Zmorą mieszkańców okolic Bielska - Białej są kuny, Ci co wiedzą o tym patencie tak się przed ich plaga bronią. |
JaChomik Klubowy Weteran Honda Civic 1.8 Szczecin/Glasgow | 2005-05-31 07:19:43
hahaha w autku panuje wrecz sterylna czystosc i nie ma w nim zadnych smieci kartoników i opakowaniach po jedzeniu nawet nie jem w samochodzie |