[sprzedam] Ford Fiesta XR2i 1.6 110 KM "90r GAZ - 3500 zl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam moja Fieste ktora byla w Sosinie rok temu. Model jak w tytule (produkowany 89-92r), posiada inst. gaz, jest po blacharce (podloga, progi, blotniki), ma nowe zawieszenie przednie i wydech, zawieszenie tylne bylo robione dwa lata temu (ok 30 tys. km). Silnik byl otwierany i jest po szlifie - wyglada dobrze. Dwa komplety kol, stoi na zimowkach a dodaje 13 alu fabryczne + Dunlop SP 185/60/13 - niestety jedna felga jest uszkodzona ale to popularne felgi. 1 blotnik lekko wgnieciony i odprysk lakieru. Fotki na maila.

Edit: Moge sprzedac bez gazu ok 800 zl taniej. W dowodzie zostaje oczywiscie pieczatka i mozna zalozyc cos uzywanego...

[ wiadomość edytowana przez: yapko dnia 2005-04-04 18:24:11 ]

Odswierzam bo moze ktos sie jeszcze skusi.

MOGE SPRZEDAC SAMOCHOD NA CZESCI.
Silnik 800, skrzynia 400, komputer 200 itd.

Caly samochod bez gazu i paru pierdol 2000, zarejestrowany, posiada OC do 26.05, brak przegladu.

szkoda ze kasy nie mam bo bym to kupil jako dupowoza sobie

Jak chwilowo nie masz kasy to mozna cos na to poradzic... Z tym ze to kaprysna maszyna.

jak to mowia ford gowno wort a fiat jego brat, ale mialem kiedys scorpio i sobie chwalilem. wazne tylko zeby nie lezec pod ta fiesta wiecej niz nia jezdzic . niestety taka gotowka narazie nierealna dla mnie