Kupiłem treningówkę, co wy na to :> ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szkoda, że nie ma szyb to bym se je przyciemnił, ale już kołuje brewke na przedniego Wesema

hehe fajnaaa przewieziesz mnie???

He super ful wypas chrom az po oczach daje

Hmm widze, że trzeba zrobić co-drive. Rower wypaśny, ale mankamentem niestety są słabe felgii, 10 minut jazdy i już centra. Pomyśle nad jakimiś magnezówkami

Ruskie zakladaj

Cytat:
Ruskie zakladaj

Ja bym został przy seryjnych felgach bo pasują do ogólnego wizerunku treningówki (nawet profil opony jest OK). Zdecydowanie polecam zakup kubełka i szelek. No i ja osobiście to bym sobie jeszcze zakupił jakąś fajną kiere z nabą (np.OMP albo sparco). Ale widze że treningówka to chyba A-grupa bo proste zęby w przekładni...to chyba kłówka nawet

Ja bym na początku ściągnął obicie tapicerskie z siodełka w celu zredukowania masy pojazdu
Aaaa i na Twoim miejscu bym Kaczuszki nie przewoził, bo jeszcze Ci się zębatka zablokuje albo cuś

P.S.
Nowa fura jest pierwsza klasa, tylko jakoś tak eNkowo wygląda heh

Fullll wypas, redukacja masy wchodzi w rachubę?? Oponki jakieś sportowe?? Twarda zawoecha jest ... więc bajerka jest, będzie bezpiecznie się prowadził.

No dzięki za rady, czekam na wskazówki. Na dziś dzień wiem, że oprócz Ruskich trzeba wrzucić Ferodo DS3000, bo ostatnio nie wyhamowałem przed pasami i prawie gościowi wpadłem na maske hehe. A cena takich klocków to okolo 500 zł wiec to podwoi cene roweru

[ wiadomość edytowana przez: OZ dnia 2005-05-11 23:44:40 ]