Silnik wycieraczek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Nie orientuje się ktoś ile kosztuje używany silniczek do wycieraczek i gdzie można go kupić w Wawie ? Nowy chyba kosztuje 150-180 PLN. Warto bawić się w używane ? Ciekawe czy ktoś na Żeraniu handluje częściami do Espero ?
Pozdrawiam

Ja prawde mowiac zastanawiam sie czy dalo by sie wstawic od jakiegos innego samochpodu calego mechanizmu wycieraczek bo co tu gadac ten w naszych esperakach to lipa ...
Jesli ktos wiec co mozna bez problemu zamontowac to czekam nba sugestie

Cytat:
2005-05-08 11:02:26, Zwierzu pisze:
Ja prawde mowiac zastanawiam sie czy dalo by sie wstawic od jakiegos innego samochpodu calego mechanizmu wycieraczek bo co tu gadac ten w naszych esperakach to lipa ... Jesli ktos wiec co mozna bez problemu zamontowac to czekam nba sugestie

A dlaczego lipa? Jedyna lipna rzecz to plastikowe tulejki w mechanizmie wycieraczek. Gdyby tylko byly one metalowe nie wie do czego sie mozna jeszcze przyczepic... Normalne wycieraczki

Nie wnikam co jest czy tulejki czy inne dziadostwo wiem jedno nie dziala jak trzeba czyli lipa i tyle...

"Wiem ze jak przebije sie kolo to lepiej jest mowic ze masz przebite kolo a nie zepsuty samochod"