Benzyna PB 95 3.20 zl PB 98 3.40 zl, mozliwe rabaty,

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, tak jak w temacie do sprzedania benzyna przywozona z UA, dostawy bede srednio co dwa, trzy tygodnie w zaleznosci od ilosci zamowien. Planowana pierwsza 4.06. Ceny to:
PB 95 po 3.20 zl za litr,
PB 98 po 3.40 zl za litr.

Minimalne zamowienia to raczej po 20 l. Jezeli ktos bedzie bral powyzej 50 l to mozemy troche ponegocjowac cene ale na cud radze nie liczyc. Przywoze za jednym razem okolo 300-400 l wiec napewno nie zabraknie.
Benzyna jest pewnego pochodzenia to znaczy ze sam ja przywoze i nie ma napewno zadnych walkow z dolewaniem wody i tym podobne co sie czasem zdarza u nieuczciwych ludzi. Tankuje ja 20 km od granicy a nie na pierwszej lepszej stacji. Co do jakosci tego paliwa to opinie sa podzielone. Ja osobiscie nic do tej benzyny nie mam. Uwazam ze jest jak najbardziej ok i opinie ze jest zasiarczona, odbiera moc, niszczy silnik czy cos takiego traktuje z dystansem. Focus 1.8 ktorego tankuje regularnie zrobil juz ponad 30 tys km i zadnych zmian po szczegolowym przegladzie nie ma. Oczywiscie jezeli kogos stac na dobre autko to i moze tankowac polska benzyne chociaz mysle ze ceny sa wysoko zawyzone. U mnie rodzina i znajomi jezdza na tej benzynce takimi autkami jak Passat B5, Accord, Punto czy 406.

Kontakt do zamowien:
GG: 3769442
Mail: kaplaniasty@gmail.com
Tel: 607 455 355
Prosze raczej o kontakt telefoniczny badz smsem dlatego ze caly czas siedze przy granicy a do stalowej wpadam raz na dwa tygodnie. Prosze bardzo o powazne podchodzenie do zamowien.

P.S. Prosze o niewypowiadaniu sie w tym temacie co do waszego zdania o jakosci tego paliwa itp. Jest to tylko oferta. POZDRAWIAM

kaplaniasty a ropke tez masz na sprzedaz ?? bo byłbym zainteresowany...

Hmmm z tym gorsza sprawa bo rope wozi kolega, gdybys zebral zamowienie na jakies 100-200l to przywiezie napewno, zapytam go jutro po ile sprzedaje rope, pozdrawiam

Czesc
Ja osobiscie radzilbym usunac Ci namiary na siebie bo jak by nie bylo to przemyt a takich biednych żuczków ja my to palkersi bardzo chetnie zwijaja!
POwiadasz, że bywasz w Stalowej co 2 tygodnie, ktorego dnia planujesz przyjazd, bo jak by co to z 60 l 95 lub 98 moge wziasc od reki.
Pozdro
P.S.
JAk by co to wiadomosc na PRV prosze

[ wiadomość edytowana przez: groszek26 dnia 2005-05-16 20:47:48 ]

to nie przemyt, wjezdzam tam z pustym zbiernikiem, wracam z pelnym, zadnych przerobek i nic do czego by sie mogli przyczepic, z reszta na granicy jak widza ze passat to od razu trzepia dokladnie i sprawdzaja.

Ok panowie, tylko należy zadać sobie pytanie, czy ta Pb95 i Pb98 ma tyle oktanów ile powinna mieć.
W praktyce wygląda to tak, że właśnie to paliwo z ukrainy ma liczbę oktanową 80. Sam widziałem wyniki badań, gdzie porównane były paliwa z ukrainy i paliwa Orlenowskie.
Przy dostawie paliwa z Orlenu, kierowca cysterny zawsze zostawia świadectwa jakości danych paliw. Ostatnio patrzyłem właśnie w takie świadectwo, gdy jakiś upierdliwy klient stwierdził, że ta Pb95 na pewno nie ma 95 oktanów. Na świadectwie jakości benzyny Pb95, w rubryce "liczba oktanowa" widniała liczba: 95,3.
Przy każdej dostawie pobierane są próbki każdego paliwa. Co jakiś czas przyjeżdża człowiek z laboratorium, zabiera te próbki i bada je w laboratorium, więc wszystko jest pod kontrolą.

A więc jeśli chcecie to sobie tankujcie paliwko z ukrainy, ja tam wolę tankować się na stacjach orlenu.

Kaplaniasty: te ceny które podałeś nie są wcale konkurencyjne.

No paliwo z Orlenu na Staszica jest wpożo jak byłem wczoraj z Rzeszowiakiem u Remka zatankowaliśmy kaszla i chodzi jakby lepiej

P.S. Remek tam u Ciebie są nowe zbiorniki??????

ja ostatnio przejechalem sie co do paliwa i teraz tankuje tylko shell i wiecie co . dla mnie super. mniej mi pali i widac to na starcie. nie wiem czemu ale jakos niezabardzo jestem za tymi biopaliwami ktore sprzedawane sa na wiekszosci stacji. jesli juz macie omijac jakies stacje to omijajcie ta w jamnicy bo byla akcja ze koles mial zjebany samochod i w salonie powiedzieli mu ze nie zrobia tego na gwarancji bo to byla wina paliwa i musial tankowac na jekiejs dupnej stacji. Kierownikowi troche zrzedla mina jak koles powiedzial ze tylko w jamnicy tankuje i ze jeszcze na dodatek ma na to wszystkie faktury. Naprawil co zostalo zepsute na koszt wlasny bo sie mu glupio zrobilo. pozdro. SHELL take you straight to hell

Cytat:
2005-05-18 10:58:40, MaCa pisze:
P.S. Remek tam u Ciebie są nowe zbiorniki??????

Oczywiście.

Autor postu poprosil wyraznie o nie wypowiadanie sie na temat paliwa, traktujac post jako swoja oferte. Jesli chcecie stworzcie nowy temat o paliwach, a jeszcze lepiej by bylo gdyby zainteresowani odnalezli stary temat bo takowy byl na forum.

pozdrawiam

Remus to wy tam musicie niezle zarabiac albo od utargu cos macie skoro tak orlenik reklamujesz i polecasz

Jesli mowa o paliwach z Ukrainki to nie sa one zle i autko jedzi na nich naprawde calkiem dobrze biorac pod uwage ze jest to paliwo o parametrach jakie powinno miec. Czesto ludzie tankuja inne paliwo i sprzedaja jako 95 czy 98 bo numery z woda raczej nie przechodza bo fizyka tu odgrywa role bo woda jest ciezsza od paliwa i zawsze osiadzie na spodzie i niestety nie da sie jej jednolicie ani nawet w inny sposob zmieszac z paliwem.

A co do ceny to mogla by byc nieco nizsza.

Poczekam az sie wypowiedza ludzie ktorzy skorzystaja z paliwka od KAPLANIASTEGO

Dokladnie, prosilem o niewypowiadanie sie na ten temat, ale Remek jako przedstawiciel Orlenu musial swoje grosze wsadzic Co do jakosci to nie przekonasz sie dopoki nie sprawdzisz. Pozdrawiam

A co do ceny to moze byc nizsza ale dla osob ktore biora duze ilosci bo do granicy ze stalowej jest 200 km a przeciez to tez wchodzi w ostateczna cene paliwa. Tak jak mowilem jestem otwarty na negocjacje