MotoNews.pl

Polonez widziany przez Anglików

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Nie wiem czy już było dostałem to dzis od kumpla.
Polonez widziany okiem speców z TVN Turbo
http://212.14.12.75/owsik/polonez/

o kur@# jak mogli. takie nawet ladne byly... i podwozia mialy zdrowe.. eh.

o tym juz bylo, ale przynajmniej sobie obejrzalem jak wyglada kretyn.

czy to jest film z top gear z clarksonem ??? bo jak tak to nawet nie sciagam

Cytat:
2005-08-17 10:08:01, berek33 pisze:
czy to jest film z top gear z clarksonem ??? bo jak tak to nawet nie sciagam

Według mojego kumpla (on jest fanem tor gear) to są wczesne programy clarksona. W niedziele (przynajmniej jeszcze w czerwcu) leciały jakoś chyba po 14. No PAGAN sama prawda, dziecko wojny z niego (clarkson)

aha , ok,, powiem tylko ,ze jakis czas temu ja tez stworzyłem nowy wątek podając link do tego filmiku i po chyba 3 postach został zablokowany. wobec tego wnoszę oficjalna prosbe o zablokowanie i tego.. powody zna moderator..

przyjdzie gad to polaczy watki, wyczysci co trzeba.

Ja ten filmik widzę pierwszy raz i jakoś mnie nie zaskoczył byłem przekonany, że Clarkson coś mu zrobi, ponieważ wdziałem parę odcinków Top Gear. Po prostu ma facet fantazje

Fantazję??? Ten facet jest bardziej popierdolony niż ceny paliwa w naszym kraju

pierdolniety to malo co mozna o nim powiedziec...typowy angolski humor...to pieca z takim!!!

Tja, wedlug mnie to zalosne. Podobnie skonczyl kiedys Uno 75SX, ktorego bardzo chcialem kiedys meic Facet zyje w innych realiach, ale mimo tego nie powinien nabijac sie z polskich aut... to nie nasza wina, moze gdyby to potoczylo sie inaczej to robilibysmy lepsze samochody (komunizm, rosjanie i te sprawy). A on samymi Ferrari smiga, to moze miec takie zdanie o handlignu w Poldku I tak go nie lubie.

Cytat:
2005-08-17 09:15:07 owsik12 pisze:
Polonez widziany okiem speców z TVN Turbo

Oj ale tutaj bym polemizował z tym stwierdzeniem, bo pan szanowny, durny, dyżurny niszczyciel samochodów - pan Clarkson nie pracuje bynajmniej w TVN tylko w BBC (a czy jest specem to nie wnikam). TVN Turbo tylko emituje ten program. Inna sprawa, że podobno szykują polski odpowiednik. Może jakieś nowe Jaguary albo Rovery będa rozbijać????
A Polonezów z tego filmiku cały czas mi szkoda, szczególnie tego białego......

Cytat:
2005-08-17 22:11:26, Balcerk pisze:
...A Polonezów z tego filmiku cały czas mi szkoda, szczególnie tego białego......

nio... fajna wersja była... i to popiskiwanie deski

dla mnie to niekumaty chuj. gdyby byl bardziej kumaty, wciaz bylyby dla mnie chujem. jak sie od malego wpierdala beansy z puszki i tostowy chleb wazny przez 3 miesiace i wode na myszach to widocznie ogranicza jasnosc postrzegania istoty rzeczy. rozjebal dwa ladne poldki. gdyby rozjebal dwa stare wartburgi bylyby tym samym dla mnie.

Temu gościowi należałoby powiedzieć:
Nie powiem nawet pies cię jebał, bo to mezalians byłby dla psa....

Skoro to leciało w TVNie, to może ma ktoś na serwerze wersje z polskim lektorem?

nie rozumiem w 80% belkotu anglikow. to ludzie, ktorzy najgorzej mowia po angielsku. generalnie kolo narzeka. dla mnie takie programy sa bezwartosciowe, bo tak naprawde o kazdym samochodzie mozna nalgac bzdur, kazdy ma jakies wady i przyczepic sie mozna nawet do tego, ze duzo pali po czym zaciagnac na dzwig i je rozbic. absurd.

Cóż, zrobic. Prgram bije rekordy ogladlnosci , własnie dzięki takim efekciarskim chwytą. Raz Polonezy, potem Rovery Fiaty itp. Rzucali przecież z katapulty w przyczepy campingowe , no tak ale nie były to Polonezy . Opinia o Polonezach jest nie najlepsza nawet w Polsce ( patrz materiał w TVN), to co zależy Angolowi na tym żeby go efektownie zbesztać. Reklam FSO w BBC nie wykupuje , więc stracic pieniędzy z tego tytułu nic nie mogą. Poza tym w roku kręcenia tego odcinka , FSO już nie exportowała tam samochodów , to i sama fabryka stracic nie mogła. Nie jest miło ogladać takie rzeczy, ale mnie to az tak mocno nie dotyka ,.
A przy okazji , FSO dawała aż 3 lata gwarancji ,na tam wyeksportowane samochody i to w latach 80-tych !!.

[ wiadomość edytowana przez: goldrs dnia 2005-08-18 11:26:54 ]

Cytat:
chleb wazny przez 3 miesiace

no tu bym sie kłócił.. byłem , jadłem , widziałem, po 2 dniach sie robi zielony i zachodzi mchem ...

Cytat:
2005-08-18 11:36:12, berek33 pisze:
no tu bym sie kłócił.. byłem , jadłem , widziałem, po 2 dniach sie robi zielony i zachodzi mchem ...

Nie chodzi o to kiedy pleśnieje, tylko ile jest ważny.

A program tego Anglika to typowy patent współczesnej teleweizji - nieważne co się pokazuje - ważne żeby była oglądalność. Jakiś czas temu w Ameryce Południowej (państwa nie pamiętam) hitem była bezpośrednia transmisja z samobójstwa faceta. Ludzie się z pracy zwalniali żeby poooglądać. Jak skoczył to można było obejrzeć "Replay" w zwolnionym tempie, a potem podziwiać ze szczegółami szczątki na asfalcie. Moim zdaniem telewizja sięgnęła dna.